Retec S.L, reparació i reconstrucció de tot tipus de motors d'explosió

Josep Carreras és el gerent de l’empresa situada al carrer Castelló 74 de Vila-Sacra.

Quina és la seva tasca professional?

Soc gerent de l’empresa RETEC S.L., orientada a la reparació i reconstrucció de tot tipus de motors d'explosió, rectificat de motors gasolina i dièsel, recanvis i motors marins, neteja i reparació de catalitzadors i filtres de partícules. 

Quins serveis ofereix Retec?
Entre d’altres: rectificat i reconstrucció de motors d'explosió, motors reconstruïts, recanvis per a motors marins, motors marins reconstruïts, recanvis nàutics, recanvis de motor per a vehicles americans (des de 1.900 fins avui...), motors nous i reconstruïts per equips d'aire condicionat industrial Tecogen, Climaveneta, Tecodrive, soldadura de culates, reparació i intercanvi d'injectors Common Rail, reparació d'intercoolers i refrigeradors d'oli i aigua per a motors marins, reparació de llantes d'alumini… 

Com ha sigut l’evolució dels serveis que ofereix l’empresa?
L’empresa Rectificadora Tècnica S.L. (Retec), va començar el seu camí l'any 1989. La seva activitat principal des d’aleshores ha estat la reparació i reconstrucció de tot tipus de motors d'explosió i la venda de tots els seus components. Fundada per especialistes en el rectificat de motors, disposa actualment d'una plantilla de tècnics i col·laboradors altament especialitzats en la reparació integral de tot tipus de motors per a turismes, camions, maquinària pesada, embarcacions de pesca i d'esbarjo, compressors, grups electrògens, etc. Amb el pas del temps s'han anat ampliant els sectors en els quals treballem actualment, com ara la venda de recanvis i accessoris per a vehicles americans, neteja i reparació de catalitzadors i filtres de partícules i recanvis nàutics. Avui en dia, disposem d'unes modernes i àmplies instal·lacions per a poder atendre amb la millor qualitat i servei a tots els clients que són, principalment, tallers mecànics independents, serveis oficials, empreses nàutiques, botigues de recanvis, empreses industrials, etc.

RECTIFICADORA TÈCNICA SL
C. Castelló, 74
17485 Vila-Sacra, Alt Empordà
www.retecsl.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar