Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Unió estratègica de les empreses Càrniques Cusins, SL i El Secret de la carn, SL

’empresa El Secret de la Carn, S.L. amb seu a Celrà (antiga Carns Presas) s’ha unit l’1 d’Abril amb l’empresa Cusins, S.L., ubicada a Figueres, dedicada a la distribució i venda de carn de proximitat de diferents comarques de la demarcació de Girona.

Aquesta unió d’esforços comportarà que Cusins, S.L. esdevingui una de les empreses d’aquest sector més importants de les comarques de Girona. Després d’aquest moviment empresarial, Cusins, S.L. passarà a tenir un total de 54 treballadors i una flota de gairebé 20 camions. 

Aquesta unió garantirà i reforçarà la continuïtat d’un tracte professional amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la distribució i venda de carn de proximitat; vedella del país, xai de pastor i un porc 56% Duroc. 

Distribució de carn per tota la demarcació de Girona, la Catalunya Nord, resta de l’Estat Espanyol i altres països d’Europa. 

de la carn des de 1977. L’any 2001 l’empresa de Vilafant Carns i Embotits Gonzàlez- Peral S.C.es va annexar amb Cusins, S.L.traslladant-se a les instal·lacions actuals del Polígon Industrial del recinte firal de Figueres, operació que va comportar un creixement del negoci per garantir als seus clients productes de qualitat i proximitat amb una plantilla abans de la unió de 42 treballadors i 11 camions per fer el repartiment i distribució de la carn. 

Per la seva part, El Secret de la Carn, S.L, és una empresa familiar que va començar l’any 1971 amb Josep Presas al capdavant, de venda i distribució de la carn, fins arribar a l’actualitat amb 12 treballadors i una flota de 8 camions, la propietat de la qual és dels germans Jordi i Xevi Presas.

CUSINS S.L.
Recinte Firal, C. Portugal, 3
17600 Figueres, Alt Empordà
www.cusins.eu

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar