Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Girona acollirà el rodatge de la sèrie coreana 'Recuerdos de la Alhambra' que s'emetrà a Netflix

La gravació, que es farà del 18 al 22 de juny, portarà a la ciutat un equip tècnic format per unes 160 persones.
Girona .- Girona acollirà, del 18 al 22 de juny, el rodatge de la sèrie coreana 'Recuerdos de la Alhambra', que es podrà veure a Netflix. La gravació tindrà com a escenaris diversos espais del Barri Vell entre els quals hi haurà el Pont de Pedra, el carrer de les Ballesteries, el carrer Nou del Teatre o el pont de les Peixeteries Velles. El rodatge portarà a la ciutat un equip tècnic format per unes 160 persones, entre les quals hi haurà una cinquantena de figurants gironins que van participar al càsting que es va fer el passat 11 de maig al Centre Cultural de la Mercè. La gravació, que tindrà com a camp base un espai delimitat de l'aparcament de la Copa, obligarà a fer talls intermitents de trànsit de vehicles i de vianants, que comportaran desviaments "mínims".

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha celebrat que es "reconegui" la ciutat com un "espai idoni" per a produccions d'aquest tipus. "La repercussió és similar a la de Joc de Trons perquè allò va suposar un canvi des del punt de vista de prestigi però no pas d'una crescuda de visitants".

'Recuerdos de la Alhambra' és una producció dirigida per Ahn Gil-Ho i protagonitzada per alguns dels principals actors i actrius coreans del moment. Es rodarà del 18 al 22 de juny per diversos espais del Barri Vell i comportarà algunes afectacions al trànsit de vehicles i vianants, que s'aniran comunicant a través dels webs www.girona.cat/incidencies i www.girona.cat/filmoffice.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha celebrat que de nou s'hagi escollit Girona per a una producció, que es podrà veure a Netflix. En aquest sentit, ha dit que la repercussió serà similar a la que va tenir Joc de Trons. No tant, ha insistit, per incrementar el nombre de visitants sinó pel "prestigi" que aquest tipus de projectes donen a la ciutat.

"És una bona oportunitat per poder generar llocs de treball perquè per a nosaltres la cultura té un pes molt específic i important. Volem crear sinèrgies i oportunitats", ha dit Madrenas.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar