Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Neix un nou grup de suport a la lactància materna a l'Alt Empordà

El lloc físic del nou grup es troba en un espai municipal de Roses, al tercer pis de l’edifici de Ca l’Anita, i obrirà el primer i el tercer dimecres de cada mes de 18.00 a 19.30 h.

Des d’aquest mes d’abril, l’Alt Empordà disposa d’un nou grup de suport a la lactància materna i a la criança, un col·lectiu mare a mare. El projecte MaRoNes ha obert les seves portes a Roses amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a les mares que donen el pit als seus fills i que vulguin resoldre dubtes o compartir experiències.

La iniciativa altruista neix de la mà de Mari Expósito (assessora de lactància), Victòria Moreno i Laura Casas, totes elles mares experimentades i amb formació específica. Les tres han decidit engegar el projecte com a resposta a la necessitat social que han detectat en l’absència d’una associació d’aquest tipus a la vila.

D’una banda, les impulsores han explicat que la intenció és crear un grup de mares que puguin compartir sensacions i experiències, ja que consideren que entre elles poden donar-se seguretat i ajuda mútua. A més a més, també es plantegen organitzar diversos tallers que puguin ser d’interès per a les usuàries.

Per batejar el projecte, s’han inspirat en les paraules “mar”, “mare” i “ones”. “Mare” perquè és un grup de mares, i “mar” i “ones” pel fet d’estar en un indret amb mar. La unió d’aquestes paraules, fa “marones”, que alhora és un derivat afectuós de “mare”.

Així mateix, el seu logotip és una sirena alletant un nadó, ja que la geganta de Roses és una sirena.

Les persones interessades a associar-se ho podran fer a través de la seva pàgina de Facebook @maronesroses o directament al grup de suport. La quota anual és de 10€.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar