Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Cs Figueres aconsegueix 500.000€ dels Pressupostos Generals de l'Estat per rehabilitar la casa natal de Salvador Dalí

El portaveu municipal, Héctor Amelló, indica que és un "projecte cultural estratègic i un recurs irrenunciable per al futur de Figueres".

Figueres.- L'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) ha suposat el desbloqueig d'una partida de 500.000 euros per a la rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí. Ciutadans (Cs) havia presentat una esmena en aquest sentit que ha estat recollida íntegrament. "Hem defensat aquest projecte com un recurs cultural irrenunciable per al futur de Figueres i per això vaig demanar que s'incorporés aquesta esmena, ara només falta que el PP no torni a bloquejar la seva execució i que l'ajuntament del PDeCAT també s'hi comprometi", ha indicat el portaveu taronja a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló.

Amelló ja ha defensat en altres ocasions la importància de la rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí "per ser un projecte estratègic i un recurs cultural irrenunciable per al futur de Figueres". El regidor veu necessari generar "una indústria cultural d'alta qualitat" a la ciutat empordanesa que, al seu torn, es converteixi en motor "de noves oportunitats econòmiques, turístiques i creatives", i la casa natal de Salvador Dalí "és obvi que seria una valor diferencial i actuaria com a pol d'atracció".

Finalment, el regidor figuerenc ha criticat als partits separatistes del PDeCAT i ERC perquè "amb la seva característica falta de diàleg, no han aconseguit arrencar cap partida dels PGE per a la nostra ciutat". Una crítica que també ha fet extensiva al PSOE, "que s'ha instal·lat en el no permanent i ha deixat de banda les polítiques locals".

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar