Mercè Bosch i Marina Gutés candidates d’Esquerra Republicana a Maçanet de Cabrenys i Agullana el proper 2019

Les dues cap de llista republicanes han estat escollides aquest dissabte 26 de maig.

Mercè Bosch ha estat escollida aquest dissabte 26 de maig com a candidata d’Esquerra Republicana a Maçanet de Cabrenys a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 2019. Bosch ha manifestat que “el que volem és treballar pel nostre poble amb el nostre poble i som molt conscients que el més important és la proximitat amb la gent per saber les seves necessitats i poder treballar per satisfer-les”. Amb vista al futur, Bosch diu que “continuarem treballant per la cohesió social i la sostenibilitat del nostre municipi i tenim també molt clar que hem de preservar i ensenyar el valor més important que tenim, el nostre entorn”.

Nascuda a Maçanet de Cabrenys (1976), Bosch és Auxiliar d’Infermeria i és alcaldessa del municipi des del juny del 2015. Milita a Esquerra des del 2017.

Marina Gutés, candidata d’ERC a Agullana
Gutés també ha estat escollida aquest cap de setmana i afrontarà les eleccions del 2019 amb ganes de continuar “treballant amb i per tothom”. Gutés deixa clar que “no ens aturarem i farem mans i mànigues pel poble”.

Nascuda a Barcelona (1962), Gutés resideix al poble des dels quinze anys i, des de sempre, ha estat implicada en l’associacionisme d’Agullana. És actualment l’alcaldessa del municipi i durant l’anterior mandat va ser regidora de cultura i medi ambient. Administrativa, milita a Esquerra des del juny del 2011.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar