Esquerra Republicana col·labora amb Ksameu per impulsar un projecte formatiu vinculat amb l’horta i la promoció dels productes figuerencs i de l’Empordà

Els republicans han organitzat una trobada entre la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i representants de Ksameu i de la Fundació Sant Vicenç de Paül per posar les bases del projecte.

Jordi Masquef, elegit candidat del Partit Demòcrata a les eleccions municipals de Figueres

El passat dijous, a la sala Erato de Figueres, es van celebrar les eleccions primàries per l’elecció del candidat del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Figueres per les properes eleccions municipals.

Canviem Figueres proposa un govern d'unitat per acabar el mandat

La plataforma ciutadana que es va presentar el passat 15 de juny ja té nom i anagrama. Demana que Marta Felip plegui i que s'abordin els temes de ciutat de cara a preparar Figueres pel proper mandat. D'obtenir majoria a les eleccions municipals, Canviem Figueres vol atorgar responsabilitats de govern a cadascun dels regidors electes.

Montse Mindan assumeix la presidència del Consell Comarcal de l'Alt Empordà després de la renúncia de Ferran Roquer

La també alcaldessa de Roses ha agraït la tasca del seu predecessor i ha assegurat que mantindrà el programa de govern endegat per ell.

Cs Figueres presenta una moció perquè totes les instal·lacions esportives s'adaptin a persones amb discapacitat

El portaveu municipal, Héctor Amelló, considera necessari també "un pla plurianual d'obres i millores" dels complexos esportius.

Esquerra Republicana de Figueres denuncia que l’equip de govern vol crear un ‘Bingo 2’ amb el lloguer de l’antic camp de futbol

Els republicans denuncien que el projecte d’inversió inicial de 93.500 euros, de lloguer anual per 47.800 euros i amb una opció de compra crea un precedent i tira per terra les propostes per dinamitzar solars buits i generar nous aparcaments a tots els barris de la ciutat.

Cs Roses demana una nova comissaria per a la policia municipal que sigui més àmplia, funcional i centralitzada

El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, considera que l'Ajuntament "disposa de pressupost" suficient per afrontar aquesta obra.

L'Ajuntament de Figueres finalitza la implantació del sistema de vídeoacta dels plens municipals

El mes d'agost de 2017 es va posar en marxa el sistema de videoacta, que permet enregistrar i retransmetre en temps real les sessions plenàries generant automàticament una acta electrònica certificada i validada per la secretària municipal.

El jutjat que investiga l'alcaldessa de Figueres per desobediència arran de l'1-O la cita a declarar a mitjans setembre

Marta Felip assegura que hi anirà "amb la consciència ben tranquil·la" i que va complir "la voluntat del poble".