Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Vilafant aprova la liquidació dels pressupostos del 2017

Vilafant aprova la liquidació dels pressupostos del 2017 amb un resultat positiu, reduint l’endeutament municipal i escurçant la mitjana del període de pagament als seus proveïdors.

L’equip de govern de Vilafant, ha aprovat la liquidació dels pressupostos del 2017, amb un resultat positiu que posa de manifest, la gestió duta a terme per l’equip de govern en un període de crisi econòmica. Gràcies a una gestió de contenció s’ha pogut anar reduint el deute, que el 2013 va assolir el màxim històric de 2,3 milions d’euros, rebaixant-lo fins els 1,6 milions d’euros del 2017. El resultat final de la liquidació del 2017 ha estat de 255.656,09 d’euros de superàvit, i amb un romanent final de 2.439.051,41.

També s’ha vist reduït el període mig de pagament (PMP) als proveïdors de l’ajuntament. Que s’havia situat fins al voltant dels 60 dies de mitjana. Durant el 2017 es van assolir terminis de 18,6 dies de PMP.

Tot i la tendència a la baixa del deute, el municipi no ha deixat d’incorporar millores, mitjançant les partides d’inversió. L’any 2017 es van centrar en continuar millorant els espais i l’entorn municipal de Vilafant. Algunes de les inversions dutes a terme són la millora de la via pública i la xarxa d’aigua, l’adequació de l’entorn de l’església Sant Cebrià, l’adquisició de la Rectoria mitjançant la permuta amb el Bisbat de Girona, juntament amb la 1a fase de les obres de millora del carrer Figueres. Unes obres que milloraran les instal·lacions de gas, aigua i sanejament, a part de remodelar el paisatge urbà vilafantenc.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar