Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
L’Ajuntament de La Jonquera presenta a la ciutadania l’inici de les obres de reforma del  carrer Major

L’actuació té el doble objectiu de reactivar la zona i potenciar i garantir la mobilitat, accessibilitat i seguretat per aquesta via central de la Jonquera. Un director d’obra vetllarà pel correcte desenvolupament dels treballs i atendrà les consultes ciutadanes.

El dimarts 6 de febrer, els porxos de Can Laporta van acollir una reunió informativa organitzada per l’ Ajuntament de la Jonquera per presentar públicament a la ciu tadania l’inici de les obres de reforma del carrer Major. A la sessió, presidida per l’alcaldessa Sònia Martínez i el regidor d’Ordenació i Qualitat del Territori, Rafael Medinilla, hi van prendre part veïns i veïnes a títol individual, comerciants i repre sentants del teixit associatiu.

Sònia Martínez valora molt positivament la participació ciutadana, agraeix la implicació demostrada per tots els assistents a la trobada i emmarca aquesta reunió en la ferma voluntat de l’equip de govern de “seguir implicant a tota la ciutadania en un dels projectes més estratègics del mandat en termes de reformulació i nous usos de l’espai públic de la vila”. En aquesta línia, Martínez destaca que “la reforma que endegarem és realment ambiciosa i requereix que des de l’admin istració i des del teixit comercial hi hagi una comunicació fluïda i una relació proactiva. Només així aconseguirem que el resultat final sigui el més adequat a les necessitats i demandes dels comerços de la zona”.

L’actuació al carrer Major és previst que s’iniciï durant aquest mes de febrer i implicarà millores de paviment, l’habilitació de nou mobiliari urbà, la instal·lació de nova il·luminació, l’ adopció d’una nova xarxa de clavegueram o l’homogeneïtzació de la normativa d’ocupació de la via pública. A ixí, la reforma té el doble objectiu de reactivar i dinamitzar socialment i econòmica el carrer Major i potenciar i garantir la mobilitat, accessibilitat i seguretat per aquesta via central de la Jonquera.

Durant la sessió, Martínez va exposar als assistents qüestions concrets, com ara l’afectació del trànsit durant el desenvolupament dels treballs. A més, també es va presentar públicament la figura del director d’obra , un professional contractat per l’Ajuntament de la Jonquera que esdevindrà la persona enc arregada d’atendre les consultes de la ciutadania i vetllar pel compliment dels terminis d’execució i pel correcte desenvolupament dels treballs .

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar