El grup empordanès de mestissatge 'Cuits' publica el seu nou treball 'Aires del Norte'

El grup empordanès de mestissatge electrònic publica “Aires del Norte” (2018 , Autoeditat). Un disc cabdal en la seva trajectòria i ple de cançons combatives on l’esperit col·lectiu ho impregna tot.

“Aires del Norte” esdevé el disc més fidel al seu present i representa la consolidació musical del grup. Gràcies a l'èxit obtingut a través d'un procés de micromecenatge, enregistren aquest segon treball on el grup s’implica en tots els processos creatius; composició de cançons, producció i edició del disc, etc. Una forma de treballar i entendre la música on el compromís i l’autogestió del grup son imprescindibles.

Musicalment fan un pas determinant amb la incorporació d'una segona veu principal i d’un Dj productor, apostant per la inclusió del rap i l'electrònica, entrant d'aquesta manera dins l'espai del mestissatge electrònic, impregnat també d’altres sons com l’ska, el rock o el reggae. Cal destacar les col·laboracions especials d’aquest nou disc: Pupil.les, Ekko i Madamme Mustash. El disc es va enregistrat entre novembre i desembre de 2017 als estudis MusicLan i Runk ba Records. El disc es pot aconseguir a través de plataformes digitals i als seus concerts.UNA MICA D’HISTÒRIA
Cuits va néixer l’Alt Empordà l'any 2012. En els primers anys de vida apostem per una línia skatalítica i festiva. Al 2014 enregistrem i masteritzem el seu primer CD anomenat "Esperit Rebel". L'any 2016 presenten un EP de 4 cançons titulat “Gritaré” i fan un pas molt important amb la incorporació de nous membre a la banda. Al llarg d’aquest temps Cuits a anat realitzant concerts i consolidant-se com a grup, creixent humana i artísticament any rere any.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar