Peralada va viscut aquest cap de setmana la XIV Fira Medieval dedicada a Na Mercadera, l'heroïna local

La previsió i la pluja van aturar alguns visitants, tot i que es van poder dur a terme totes els actes i espectacles programats.

Al llarg dels diumenge, dia fort de la festa, van passar pels carrers del centre històric moltes persones que van poder visitar el Mercat, la Taverna, gaudir de les jornades de portes obertes al Centre de Cultural Sant Domènec, a on el claustre romànic acollia el campament del rei Pere el Gran, realitzar-les visites guiades i participar en l'Escola d'herois i heroïnes i el taller d'escuts.

La cercavila del missatger i els bufons del vescomte van inaugurar la jornada, seguidament hi va haver titelles medievals que van oferir espectacles com La història de Cristany i Ermelinda i La llegenda de l'heroïna de Peralada, música medieval a càrrec de Sübitus i lluites de cavallers, que van escenificar els actors de Dràkonia.

La clausura de la festa va arribar a 2/4 de 8 del vespre, amb una cercavila i la representació de la Gesta de Na Mercadera.

L'Organització vol agrair la seva implicació a tots els participants i visitants i molt especialment a totes aquelles persones que col·laboren desinteressadament, fent possible que, tot i l'anunciat mal temps, hagi estat un èxit.

Fira Na Mercadera Fira Na Mercadera

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar