Presentació del Festival de Jazz de Figueres

Joventuts Musicals de Figueres presenta la 24ena edició del Festival de Jazz de Figueres, que tindrà lloc del 15 al 17 de juny en diferents espais de la ciutat.

Enguany el Festival de Jazz de Figueres arriba a la seva 24a edició i a la 4a d’aquesta nova etapa: fa tres anys que Joventuts Musicals de Figueres van recuperar el festival de jazz de la ciutat després de dues edicions sense celebrar-se.

Tot i els recents canvis a la junta de l’entitat, seguim creient en la fòrmula d’aquest nou format de festival, que tindrà lloc els propers dies 15, 16 i 17 de juny.

Aquest es segueix apostant per acostar el jazz al públic i és per això que la majoria d’actuacions són gratuïtes i tenen lloc fora de les sales de concert. Tot i això, el festival també compta amb dos concerts de pagament amb artistes internacionals de primer nivell.

I també seguim amb dues propostes de les que estem molt contents. En primer lloc, la 4a Mostra Jove , en què reunim alumnes de jazz de diferents escoles de música de la provincia perquè puguin mostrar el seu talent. I després, la col·laboració que vam recuperar l’any passat amb el Cineclub Diòptria, projectant una pel·lícula relacionada amb el món del jazz.

Veure la programació AQUÍ

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar