La Festa de la Candelera vindrà acompanyada de música

Al llarg de la festa s’han programat quatre actuacions musicals per a diferents públics i repartides en tres dies, per tal que tothom pugui gaudir de la festa amb la música que més li agradi.

El divendres 2 de febrer, la festa jove a les onze de la nit a la sala Polivalent comptaran amb les actuacions de l’Orquestra Mitjanit amb sons contundents, reivindicatius a ritme de rock, ska, reagge, rumba… i tot seguit el grup Julays, format per sis joves músics, sonaran amb cançons pròpies i un espectacle de música i diversió sense fre. I per acabar la nit, el punxadiscos Ivanote tancarà la festa del divendres.

El dissabte 3 de febrer, la gran Orquestra Maravella formada el 1951 a Caldes de Malavella ens oferirà un concert amb música tradicional catalana fins a grans esdeveniment de la música lírica, i ball amb música de la Big Band amb els millors ritmes de ball de saló, fins a músiques més actuals i festives del moment.

El diumenge 4 de febrer, a les quatre de la tarda animació infantil amb el grup Els Atrapasomnis, companyia d’espectacle infantil i familiar, i per acompanyar el ritme de la música xocolatada i jocs de cucanya.

Per acabar la festa d’hivern a les sis de la tarda a la Basílica de Santa Maria, gran concert sota el títol i MorConcert el Cicle de la Vida – de Nadal a la Passió i Mort amb la participació de diferents intèrprets, com el Cor i Orquestra de l’Empordà, coral de l’Escola Municipal de Música Antoni Agramont, Cor de Noies de Sant Pere Pescador i Cor Quermançó. El preu de les entrades pel concert és de 15 euros que es podran adquirir mitja hora abans del concert.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar