GEN Roses aprofita el bon temps i arranca amb les primeres competicions

Aquest cap de setmana el GEN Roses ha celebrat el Campionat N2 Catalunya Techno / RSx / Race. En la competició hi havia programades un total de 6 proves.

Els esportistes han anat arribant al voltant de les 10h del matí per acabar de completar les inscripcions i preparar el seu material. Han estat 42 els participants que han omplert les instal·lacions del GEN Roses i els quals han hagut d'esperar una miqueta ja que la primera sortida era a les 12h del migdia però per mala sort el vent no volia pujar, fet que ha fet ensenyar la bandera d'aplaçament.

Així doncs, ja amb el material muntat, els windsurfistes han hagut de mantenir-se a l'espera de que la meteorologia els acompanyés. La situació ha millorat aproximadament a les 14h del migdia quan ha entrat el vent de Sud amb pocs nusos però que ha anat augmentant d'intensitat a mesura que ha avançat la competició.

En la suma dels participants, tenim la classe RSx i Raceboard amb un total de 18 windsurfistes (considerant que n'hi ha hagut un de retirat) que han fet un total de 3 proves. Seguit de la classe Techno amb 9 participants que han realitzat un total de 3 proves, i finalment la classe iniciació tancant l'esdeveniment del primer dia amb 2 proves.

Un cop tots els competidors han arribat a terra, han pogut gaudir d'un dinar provingut del càtering del Restaurant Ca la Sogra de Roses, per ells i per a tots els seus acompanyants.

Segon i últim dia de competició al GEN Roses on la meteorologia ens ha acompanyat favorablement ja que hem encetat el matí amb un vent d'aproximadament 10 nusos. Així doncs, s'ha apujat la delta a l'hora indicada perquè els regatistes tinguessin la seva sortida a les 12h en punt, hora establerta.

En el moment previst de que els windsurfistes entressin a l'aigua, el barco comitè ha informat que en el circuit de competició el vent havia augmentat d'intensitat fins a uns 14 nusos. Això no ha sigut un handicap pels regatistes d'Iniciació ja que també s'han atrevit a sortir i no deixar enrere el campionat.

Finalment han competit totes les classes, completant un total de 6 proves finals (entre els dos dies) de la classe RSx, Raceboard i Techno, i per altre banda la categoria d'Iniciació a fet un total de 4 proves. El temps s'ha mantingut estable durant tota la competició amb pujades i baixades de vent, però amb una intensitat suficient per poder navegar.

Per acabar de concloure el dia, tots els participants i acompanyants han pogut gaudir d'un fantàstic dinar de Ca la Sogra a les instal·lacions del GEN Roses on seguidament s'ha dut a terme l'entrega de premis presidida per les autoritats de la Vila de Roses.

Volem donar les gràcies a tots els windsurfistes que han vingut fins aquí per competir al Campionat N2 de Catalunya així com també a les autoritats que han estat presents durant l'entrega de premis. També destacar al patrocinador Estrella Damm que ha col·laborat en l'esdeveniment.

GEN 03

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar