El Figueres 'A' participa a la final de la Copa Catalana

El Figueres A ha estat 6è a la Final absoluta de la Copa Catalana celebrada ahir diumenge a Barcelona. Malgrat fer mig punt més que l’any passat (16,5), enguany no ha pogut empatar a la 5ª plaça com va fer a l’edició anterior. Tot i així, és la 4ª participació consecutiva del Figueres A a la final, que enguany es va disputar a Barcelona, i la 3ª consecutiva que obté entre la 5ª i 6ª plaça.

L’equip estava integrat pel MI Jorge Gonzalez, el MC Óscar Baños i el MF Eduard Ibàñez i el MC Lluís Parals. Justament aquest darrer va aconseguir la victòria més brillant, a la darrera ronda, contra la Gran Mestre Femenina i MI, Ana Matnadze en una bona partida d’atac. Parals va totalitzar 4 punts de 9 possibles. L’equip va aconseguir 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

El Figueres B que enguany s’havia classificat per a la final de Preferent va totalitzar 11,5 punts, mig menys que l’any anterior, i va ser desè, a mig punt del 9è, amb 1 victòria i 2 empats. Van formar l’equip Albert Pau –l’únic titular de l’equip B-, Jaume Viñas, Marcos Piedrabuena i la jove jugadora Laura Viñolas, que recentment va ser subcampiona femenina sub-16 de Catalunya.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar