Jornada 4 CB Escolàpies

Jornada marcada per la imbatibilitat del Sènior Masculí que es classifica per anar al Grup 1 de la categoria i poder lluitar per l’ascens.

Participació Llançanenca als Jocs Specials Olimpics d'Andorra 2018

La passada setmana, del 4 al 7 d'octubre, va tenir lloc a Andorra i a La Seu d'Urgell, els Jocs Specials Olimpics 2018.

Jornada 3 CB Escolàpies

Partit molt intens el viscut a última hora de la tarda del dissabte a un Pavelló força ple contra l'altre cap de grup.

El Club Handbol Empordà recapta 700 € per a la lluita contra el càncer

Diumenge 30 de setembre, el Club Handbol Empordà va organitzar la tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària adreçada a recaptar fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer, tot promovent la pràctica de l’esport i una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

12a edició de la Ratpenat

La nit del dissabte 29 de setembre, es va celebrar a Roses la 12a edició de la Ratpenat, la marxa nocturna del Cap de Creus amb un total de 260 participants.

Tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer

Aquest proper diumenge, 30 de setembre, el Club Handbol Empordà organitza la tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària que recaptarà fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer, tot promovent la pràctica de l’esport i una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

La Cursa de la Dona celebra aquest diumenge a Roses la seva onzena edició

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació de la XI Cursa de la Dona, organitzada pel Club d’Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Èxit en la divertida cursa d’obstacles Senglallina de Vilanova de la Muga

Els veïns i veïnes de Vilanova de la Muga, conjuntament amb l’Ajuntament i el Centre Excursionista de Peralada, han organitzat la XII Marxa Popular, que enguany s’ha renovat amb el nom de Senglallina, ampliant el recorregut amb l’opció de fer una divertida marxa camins, camps i rierols on els participants trobaran diferents obstacles que van haver de superar amb les seves millors habilitats.

Empuriabrava acull la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2018 s'endinsa en la recta final. Aquest cap de setmana Empuriabrava (Castelló d'Empúries) acull la penúltima prova del calendari.