El MF Àlex Vidal, el MI Olivier Touzane i Francesc Parramon, lideren amb 4 punts de 4 l’Obert de Figueres Miquel Mas

Després de les 4 primeres rondes, Àlex Vidal, Olivier Touzane i Francesc Parramon lideren l’Obert Internacional de Figueres amb 4 de 4. Ahir dissabte, en l’únic dia amb doble ronda, es van imposar respectivament a Emili Colls, David Lorca i Ferran Solé, això sí amb molta lluita al tauler.

El mestre català Emili Colls venç amb molta solvència a l’actiu de Caldes de Malavella celebrat dissabte

Aquest dissabte s’ha disputat el 4t torneig del Campionat Territorial d’escacs Actius, en aquest cas, a Caldes de Malavella.

Obertes les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

Les inscripcions per participar a les tradicionals travessies de natació que se celebren a Roses coincidint amb la Festa Major de la població, ja estan obertes. Com en edicions anteriors, enguany tindran lloc tres travessies: la Travessia local Trofeu Enric Badosa (12 d’agost), la MiniTravessia (12 d’agost), i la Travessia al Port de Roses (15 d’agost). Les inscripcions es poder fer fins al dia 10 d’agost.

El Freekend celebra la primera edició de la cursa inclusiva i solidària amb 250 participants

Sant Pere Pescador es volca amb la cursa inclusiva a favor del Grup Mifas. Petits, joves, adults i gent gran han gaudit d’una cursa apte per a tothom.

Quarta edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà

El proper divendres 13 de juliol tindrà lloc la travessia de la Verge del Carme organitzada pel club local llançanenc; Tintoreres Swimming Club amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà.

Roses inicia la temporada d'aeròbic platja

Un estiu més, Roses l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ofereix les sessions d’aeròbic platja durant els mesos de juliol i agost a les platges del Salatar i de Santa Margarita.

El Port de la Selva acull el final  de  la prova més dura i extrema del món, la competició 'X-Pyr 2018'

La platja del Port de la Selva veurà ‘caure’ del cel als millors muntanyistes-parapentistes del món.

Participació del Club Handbol Empordà en la 'Granollers Cup'

El Club Handbol Empordà participa en el torneig internacional d'handbol que es celebra a Granollers.

Sweet Aloha Costa Brava

La Sweet Aloha acull en la seva tercera edició a 250 noies esportistes posant de relleu que, l’afició femenina als esports de surf està en creixement.