Cinc carreteres continuen tallades i en una quarantena més es necessiten cadenes

La circulació ferroviària segueix interrompuda entre Ripoll i Puigcerdà.
Cinc carreteres del Pirineu i del Prepirineu continuen tallades aquest dimarts al matí com a conseqüència de les nevades que han caigut des de diumenge, segons informa el Servei Català de Trànsit. Les vies per on no es pot circular són la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal, BV-5114 a Campins, la C-28 de Naut Aran al Port de la Bonaigua, la GIV-4016 de Toses a Planoles i la GIV-5201 de Viladrau a Sant Marçal del Montseny. A la demarcació de Barcelona, hi ha quinze carreteres on es necessiten equipaments, al Pirineu de Lleida se'n necessiten en dinou i a la de Girona en nou. A més, la circulació de camions està restringida a l'N-260 entre Montferrer i Castellbò i Soriguera, entre Pont de Suert i Sarroca de Bellera i entre Ribes de Freser i Fontanals de Cerdanya. Pel que fa la circulació ferroviària, continua interrompuda entre Ripoll i Puigcerdà.

Aquest dimarts la matí, els trens de l'R3 de Rodalies seguien sense circular entre Ripoll i Puigcerdà per les adverses condicions meteorològiques. D'aquesta manera, els tren amb sortides a les 6.17h i 07.29h de Puigcerdà i arribada a l'Hospitalet de Llobregat a les 09.09h i les 10.33h inicia el seu recorregut a Ripoll, mentre que el comboi amb sortida de l'Hospitalet a Llobregat a les 06.14h i arribada a La Tor de Querol finalitza el seu recorregut a la capital del Ripollès.

Segons informa Protecció Civil, aquest matí es revisa l'estat de la línia i s'està pendent dle pas de les màquines llevaneu per poder restablir el servei.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar