Les associacions, protagonistes a la festa major d’estiu de Vila-sacra

Maria Carme Barceló, l’alcaldessa, ens parla de la festa d’estiu del primer cap de setmana d’agost, així com de la manera d’encarar aquest últim any de legislatura.

- Quines principals activitats hi ha previstes per la festa d’estiu?

Pel primer cap de setmana d’agost, tenim prevista, en primer lloc, una festa infantil amb inflables i una festa de l’escuma, durant el dissabte, a càrrec de l’Associació de Joves de Vila-sacra. Seguidament, l’Associació de Dones compartirà els treballs de decoració dels arbres de la plaça de l’Església, uns treballs que estan preparant des de fa temps. Els assistents podran gaudir d’un petit berenar. De cara al diumenge, visita guiada a l’Església de Sant Esteve i al Castell Palau de l’Abat. També el tradicional ofici solemne, la ballada de sardanes i el ball de fi de festa. 

- De les activitats programades, quines en destaques i per què?
Voldria destacar sobretot els actes més tradicionals, els més consolidats de cada any. Quant a novetat, l’activitat ja mencionada, la proposada per l’Associació de Dones, emmarcada dins les propostes que ens fan al llarg de l’any, amb l’objectiu de dinamitzar la vida social del poble. Destacaria, doncs, la col·laboració de les entitats municipals amb l’Ajuntament, una bona entesa que permet tirar endavant les festes, amb molta gent implicant-s’hi. S’agraeix molt ser l’alcaldessa d’un poble on tothom col·labora i fa el possible perquè les coses surtin bé. 

- Quins projectes recents t’agradaria fer especial referència?
Encarem el darrer any d’aquesta legislatura amb un parell de projectes que confiem poder executar. Són d’àmbits molt diferents: en primer lloc, volem desbrossar i netejar tots els recs del poble, una actuació molt necessària; en segon lloc, arranjarem l’entorn del Castell Palau de l’Abat, per tal que quedi la zona de l’Ajuntament i la plaça de l’Església acabada. En resum, en aquests anys amb moltes restriccions pressupostàries, ara pensem que és el moment de poder destinar una part dels recursos de l’Ajuntament a aquestes inversions en obres.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar