Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Quim Tremoleda, candidat a l’alcaldia de Lladó per a les pròximes eleccions municipals

Els lladonencs i les lladonenques ja saben que el seu alcalde intentarà revalidar el càrrec en les eleccions municipals del maig de 2019.

Nascut a Lladó, en Quim ha compartit legislatura amb en Joan Fàbrega, l’anterior alcalde, tal com ja havien pactat i anunciat abans de les darreres eleccions municipals. Així, al final de l’actual legislatura, en Quim haurà sumat els seus primers tres anys al capdavant del consistori lladonenc. 

- Quina és la teva valoració de l’actual legislatura?
Valoro molt positivament aquest període. El món de les regidories m’era bastant desconegut, així que el primer any, amb en Joan encara d’alcalde i jo com a regidor, em va anar molt bé per a situar-me en el lloc. Espero que l’any que resta en aquesta legislatura sigui igual de profitós i em segueixi omplint tant. 

- Quines accions destaques des que ets al capdavant de l’Ajuntament?
Primerament penso que cal accentuar la reordenació realitzada en el centre urbà. Alliberar la plaça de cotxes i, així, fer-la més humanitzable ha estat molt positiu per Lladó. En segon lloc, cobrir la riera i adaptar-la com a pàrquing per a tots aquests cotxes fa del poble molt més ordenat. Finalment, entre d’altres, un projecte gran que aviat es farà realitat és el nou centre cívic. 

- Parla’ns d’aquest futur nou edifici:
S’ubicarà a l’emplaçament on durant tants anys va haver-hi el mític restaurant Can Kiku. L’edifici va ser adquirit per l’ajuntament. La gent de Lladó trobava a faltar el típic sindicat on esmorzar, fer-hi partides de cartes o veure-hi partits de futbol amb veïns o amics. Més d’un diumenge al matí alguns corredors o ciclistes demanen algun lloc on demanar un entrepà i prendre un beure. Amb el nou centre cívic, doncs, Lladó omplirà un dels pocs buits que tenia quant a serveis. M’agradaria puntualitzar que el nou local complementarà la resta de llocs que hi ha a la plaça i al seu voltant, en cap cas es faran competència. A més, a sobre del futur centre cívic hi ha el que havia sigut un antic teatre. Per tant, de seguida que es pugui, s’intentarà remodelar i recondicionar, sent doncs un dels projectes que hi ha en cartera. 

- Per què seguir, almenys, una legislatura més?
Per diversos motius. En primer lloc, per exemple, perquè penso que el meu temps com alcalde del meu poble natal està sent molt fructuós, amb bona resposta de la gent. N’estic satisfet, atès que actuar en benefici comú t’omple molt. En segon lloc, considero que l’actual equip de govern està funcionant molt bé. Per tant, tinc ganes de seguir comandant i fent rutllar aquest engranatge. En tercer lloc, perquè espero poder fer realitat els projectes ja arrencats, com el POUM, que actualment està en fase d’aprovació inicial, o l’arranjament i manteniment de camins veïnals i de masos, amb l’objectiu d’ajudar aquells pagesos i hàbitat disseminat.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar