Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Anna Massot: 'Qualsevol iniciativa ciutadana pot ser molt interessant'

La 2a Tinent Alcalde i encarregada de l’Àrea d’Educació i Drets de Ciutadania també s’ha involucrat molt en aquesta iniciativa impulsada per un grup de castellonines.

- Que significa la cursa per al municipi?

Òbviament, sumar-nos al llistat de municipis que compten amb una Cursa de la Dona és d’allò més positiu. Cal destacar que és una iniciativa voluntària, de la ciutadania, on la gent de l’ajuntament, des del principi, s’ha mostrat molt disposada a col·laborar. Per tant, contenta d’estar, d’una banda, en el grup de dones organitzadores, i d’altra banda, dins del consistori, intentant facilitar les coses per tal que aquest esdeveniment sigui un èxit. 

- Com preveus que serà el diumenge 20?
Qualsevol iniciativa ciutadana pot ser molt interessant, i especialment si es barreja esport i solidaritat, amb la intenció de millorar la salut de la societat. Veient el bon ritme de les inscripcions, estic segura que el dia de la cursa serà bonic i intens. Molts castellonins i castellonines han col·laborat amb la Cursa, sigui amb aportacions econòmiques o amb detalls. 

- Com ha col·laborat l’ajuntament en la preparació de la cursa?
Per exemple en temes de gestió, deixant carpes, guardant els obsequis en un mòdul municipal… Però sobretot fent difusió, per tal de fer arribar la cursa a un ampli ventall de públic. Així, a la pàgina principal de la web de l’ajuntament hi hem introduït un bàner publicitari. També hem fet arribar tota la informació per mail a l’institut, per tal que els adolescents, especialment els alumnes de batxillerat, s’animin a participar en la cursa. També comptem, és clar, amb els més menuts, que vindran en família!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar