Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /var/www/vhost/9diari.cat/home/html/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17
Míriam Lanero: 'El 10 de setembre, els joves tenen una cita a La Jonquera'

Míriam Lanero, regidora de La Jonquera, comenta tot el que fa referència als àmbits de joventut i benestar social dins del municipi.

- En què t’agradaria posar èmfasi d’aquesta Festa Major?

Enguany, la Nit Jove de la Festa Major serà el diumenge 10 de setembre, en la qual tindrem un munt d’actes destacats. Primerament, a la tarda-vespre, hi haurà l’anomenat “Correjonks”, organitzat per un grup de joves molt trempades del poble. Aquest acte estarà amenitzat per la “Bufant Fort Street Band”. Tot seguit, es farà un sopar jove a la Plaça Nova i, cap a la mitjanit, comptarem amb les actuacions del grup Hotel Cochambre i Dj Coch. Animo i convido a tots els joves de la comarca, aprofitant que l’endemà és festiu, a venir: la diversió està assegurada! 

- Pel que fa a joventut, què t’agradaria compartir?
Amb la reobertura del Punt Jove, ja hem arribat fins als 75 usuaris. A més d’activitats, s’hi fan xerrades sobre temàtiques d’interès, sortides, tallers... així com activitats coordinades amb un grup d’avis. Aprofitant l’expertesa dels joves amb les noves tecnologies, aquests ensenyen a la gent de la 3a edat a fer servir el whatsapp i altres aplicacions.

Una altra acció que hem pogut dur a terme en benefici dels joves ha estat contractar-ne a 4, amb un contracte de pràctiques remunerades, gràcies a una subvenció del SOC. A part, amb temes de joventut, participem en projectes com l’OKUP’ALT o el projecte “Dit i Fet”, tots dos projectes que ofereixen oportunitats laborals als joves.

També destacaria l’I-Música, un projecte educatiu i de cohesió social alhora. Professors de l’Escola de Música, de forma coordinada amb el professorat de l’IES, dins de l’horari lectiu i en el mateix centre, duen a terme activitats d’educació musical, per tal que els alumnes tinguin accés a l’aprenentatge i a la pràctica de la música amb instruments.

Finalment, vull recordar que, dins d’educació i benestar social, continuem amb els tallers de deures per alumnes amb dificultats de l’escola i l’institut, cursos de català i acollida per nouvinguts, entre d’altres.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar