Mª Carme Barceló: 'He viscut el meu pas a l'ajuntament com una vocació de servei'

Entrevista en profunditat a Carme Barceló, alcaldessa de Vila-sacra.

Carles Corral, president de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor - CORFI

En aquesta ocasió volem donar a conèixer i difondre la tasca de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor CORFI, i amb aquest motiu, ens hem posat en contacte amb el seu president, el figuerenc Carles Corral.

Jordi Masquef: 'Vull fer la vida impossible als incívics i delinqüents'

El nou alcalde de Figueres pren el relleu de Marta Felip i n'assumeix el càrrec fins a les properes eleccions.  Masquef anuncia que:  "No penso renunciar al meu estil de fer les coses, a l'autocrítica que sigui necessària i a aportar idees pròpies des de l'alcaldia".

Pere Blanco: 'Cal treure el poble de la total inacció del govern actual'

L'actual portaveu del grup municipal Independentsdarnius-AM presentarà candidatura a les municipals 2019. Tot i que va guanyar les darreres eleccions, es va quedar fora de l'alcaldia degut al pacte entre Darnius pel Canvi (DpC-E), CiU i la CUP. 

Núria Escarpanter: 'Ens presentarem a les eleccions municipals com a JUNTS PER LLANÇÀ'

Després de tres anys apartada de la política municipal, Núria Escarpanter ha tornat.

 Agnès Lladó: 'Crec en la potencialitat de les dones, i crec que falten dones a la política'

L'Agnès arriba un quart d'hora abans a la cita acordada. És molt puntual, tot i tenir una agenda força atapeïda. Està llegint el diari, vestida amb una americana negre, a sota, es deixa entreveure la camiseta lila, dels castellers de Figueres. D'aquí una estona els Merlots porten el premi aconseguit al Concurs de Castells de Torredembarra a l'Ajuntament de Figueres.

 Montse Mindan confia que el Festivalet de Roses també acabi essent un referent

10 i 11 de novembre se celebra el Festivalet de Roses, un festival on gaudir amb música de la Posta de Sol i de moltes altres activitats.

Enric Gironella: 'Jo no continuaré. Els mandats han de ser curts i intensos'

L'actual alcalde de Cistella no es tornarà a presentar a les eleccions. Encara que hi hagi projectes pendents. Creu que s'ha de donar pas a gent nova, això sí, amb un projecte continuista.

Quim Felip: 'És una oportunitat per a seguir treballant per a la ciutat'

Conversem amb Quim Felip, regidor del PDeCAT de Figueres, que des del passat mes de juliol també és diputat a la Diputació de Girona.