La Divina Botiga, compleix 25 anys de garantia, qualitat, servei i atenció als seus clients

Va obrir el 1993 dedicada la venda d’articles de regal i records dalinians de qualitat.

Redacció,JMO.- Aquest any 2018 es compleixen les noces de plata de la Divina Botiga, un establiment situat als baixos del número 22 del carrer de la Jonquera de Figueres. Un establiment especialitzat en articles de regal i records de qualitat que giren a l’entorn del món creatiu i surrealista del diví Salvador Dalí. 

Pepi Creus, responsable de la Divina Botiga ens explica que: “malgrat que havia estudiat peritatge industrial, quan els seus fills es van fer grans es va plantejar la possibilitat de fer quelcom que sempre li havia agradat i obrir el seu propi negoci”. Com que disposava d’un local prop del Museu Dalí,es va decidir a obrir, el 1993, la Divina Botiga ,un local de dues plantes i gairebé 200 metres quadrats dedicats a exposició i venda d’articles de regal, records i complements amb el segell del reconegut artista figuerenc.”Des del primer moment”, ens diu, “vaig voler donar-li al local i als productes un segell de qualitat amb productes d’alta gamma, com escultures, litografies, joieria i rellotgeria,articles de decoració per a la llar, ceràmica i porcellana, etc, sense oblidar però altres articles, com pòsters,reproduccions de quadres en esmalt i un ampli ventall de productes adaptats a tota mena de clients”. “A més”, -ens continua explicant- que, “el meu marit, Paco Masquef pels seus vincles amb l’hostaleria i el Club Ciclista Empordanès, havia conegut i tractat amb el mateix Salvador Dalí en persona”. 

Pel que fa a la botiga hem de dir que es tracta d’un local molt atractiu, molt clar i espaiós, on predominen varis models de vitrines expositores molt ben il·luminades on poder veure millor els productes que s’ofereixen. Finalment hem de fer esment de que la Divina Botiga , és un establiment que al llarg d’aquests vint-i-cinc anys s’ha anat adaptant a les demandes i necessitats de la seva clientela, sense perdre però, el seu esperit inicial per la garantia, la qualitat,el servei i atenció als seus clients. Per molts anys!!!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar