Cuina catalana d’autor i de temporada a Restaurant Can Badó

Can Badó, ubicat al carrer Sant Llàtzer, 8, de Figueres, és el segon establiment que obren Salvador Callís i Elisabeth Gracia, que ja fa anys que dirigeixen el restaurant amb el mateix nom a Cistella.

Quin tipus de cuina ofereix el restaurant?

És una cuina de mercat, cuina catalana d’autor i de temporada que combina tradició amb innovació: peus, tataki, canelons, bunyols, calamars, amanides - amb formats i fórmules d'avantguarda suggerents amb acompanyaments, salses o confitats que fan els plats més atractius. 

I la vostra especialitat quina és?
La Nostra especialitat són els arrossos. L’arròs de cabra de mar és un plat molt gustós i que té molt d’èxit. 

Quin tret us caracteritza?
La nostra cuina creativa i de qualitat, que cuidem al detall i la seva presentació, però sobretot els sabors de tots els ingredients, que sempre són els millors productes del mercat i també el nostre servei acurat i tracte personal en un ambient agradable i familiar afavorit per la calidesa de la llum i mobiliari del restaurant. 

Hi ha menú diari?
Sí, tenim menú per 14’80 euros 

Quin horari d’obertura hi ha?
Dilluns, dimecres, dijous i diumenges de 13h a 16h i divendres i dissabtes de 13h a 16h - de 20h a 23h. Dimarts tanquem per descans. 

Què és el que més t’agrada de la teva feina?
El tracte familiar amb els clients i la seva satisfacció. 

Es poden fer reserves?
Sí, contactant al 972 50 50 11 i online: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CAN BADÓ
C. Sant Llàtzer, 8
17600 Figueres, Alt Empordà
www.canbado.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar