Pizzeria Origano: un tros d’Itàlia a Figueres

L’equip de l’Origano va obrir a Figueres fa ja més de 4 anys, amb la intenció d’oferir plats típics de la regió italiana en un context també ben autèntic.

Al carrer Tapis de Figueres, a hores d’ara és ja un restaurant ben conegut per a tots aquells paladars amants de la cuina italiana a Figueres i comarca. A l’Origano s’ofereix tot tipus de menjar exclusivament italià, com ara les pizzes (opció d’escollir les que fan mig metre de diàmetre), la pasta i les postres típiques italianes, ben acompanyades, és clar, del seu limoncello. El xef pizzer, amb molta experiència en la cuina d’aquest tipus, es considera “d’allò més exigent en la tria dels ingredients i productes que fan servir a la cuina, ja que només així es farà gaudir als comensals”. 

A banda de les seves interessants pizzes i els suculents plats de pasta de la regió d’Itàlia, l’Origano també es caracteritza per l’ambient i la seva decoració: la música, la simpatia de l’equip i els quadres de les parets provoquen que, per uns moments, els clients es desplacin a qualsevol raconet de la bella Italia. 

Aquests dies estan ben preparats per a rebre sopars d’empresa i tot tipus de grups grans. La Caterina i el seu equip us esperen per explicar-vos tots els menús que disposen. Ara bé, si ja normalment ho aconsellen, de cara a aquests dies és altament recomanable reservar abans d’anar a l’Origano, “per no arribar al restaurant, veure que tenim ple i, per tant, emportar-se una decepció”, comenta la propietària. 

L’establiment també s’ha caracteritzat aquests anys per oferir servei de càtering per a qualsevol esdeveniment especial, així com servei a domicili. Poder gaudir de pizzes totalment autèntiques sense haver de sortir de casa és possible a Figueres i pobles veïns gràcies a la bona feina de l’Origano.


Més reportatges a REVISTA CRAE

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar