New Farma: 'Somiar és gratis, descansar bé no té preu'

New Farma, l’empresa dedicada a la comercialització i distribució de dispositius mèdics i articles per a la salut i el descans, amb oficina i seu central a Tordera, acaba d’aterrar a Figueres.

Des del dia 15 de novembre, podeu visitar-los al carrer Ample número 14, per tal de conèixer una gran varietat d’equips de descans com matalassos, somiers, coixins, nòrdics… L’altempordanès Joan Sabartés, el propietari de l’establiment, ens obre les portes de l’establiment, tot compartintnos el seu lema: “Somiar és gratis, descansar bé no té preu”. 

“És la primera vegada que New Farma obre un establiment de venda al públic, atès que fins ara només treballàvem directament per a grans empreses”, comenta en Joan. Així, afegeix: “Poder posar tota la nostra gamma a disposició dels particulars i poder vendre directament sense intermediaris significa que podem oferir propostes molt, molt competitives, d’una qualitat-preu molt raonable”. 

A l’hora de preguntar a Sabartés per què una persona ha de ser client de New Farma, ho té clar: “Val la pena voler rebre assessorament en el descans, ja que 1/3 part de la nostra vida ens la passem al llit. Adquirir un matalàs de qualitat és imprescindible: amb ell hi hem de dormir durant uns 9 o 10 anys, per tant és quelcom que, sens dubte, s’ha de cuidar. Som una empresa sòlida, en la qual els seus treballadors sempre oferim un tracte personal i directe”. En definitiva, tot allò necessari per al teu descans ho pots trobar a New Farma Beds.


Més reportatges a REVISTA CRAE

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar