Vila Electrònica: professionals en alarmes de seguretat, videovigilància i telecomunicacions

Negoci familiar especialitzat tant en l’assessorament com el servei tècnic amb 40 anys d’activitat. 

Situada al carrer Oliva, número 72, l’empresa Vila Electrònica va complir, el passat mes de juliol, 40 anys d’activitat en el món de la reparació i instal•lació de telecomunicacions en tot l’àmbit gironí. L’horari d’empresa, especialment per trobades amb el servei tècnic, és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, i els dissabtes amb hores convingudes. Tal com avalen les quatre dècades d’existència, Vila Electrònica és un negoci familiar on la segona generació ja ha pres pràcticament tot el relleu dels seus fundadors. L’activitat empresarial es divideix principalment en dues branques: d’una banda, es dediquen a la instal•lació i manteniment d’alarmes i serveis de videovigilància, amb connexió a policia i Mossos d’Esquadra; d’altra banda, instal•len antenes de TV i sistemes de xarxes informàtiques, tant a particulars com a comunitats de veïns. 

A més, comenten que no se’ls ha de considerar únicament instal•ladors i servei tècnic, sinó que també assessoren aquests instal•ladors i realitzen pressupostos. Pel que fa als porters i videoporters, tots ells són de marques de renom, com BTICINO i TEGUI, integrades al grup LEGRAND . 

En totes les instal•lacions d’aquest tipus, Vila Electrònica assegura tant la garantia de l’equip tècnic com la seva total homologació, atès que formen part del grup de sistemes de seguretat del 8x8, emmarcat en els àmbits català i estatal. 

Vila Electrònica és, doncs, una empresa amb molt de recorregut, no només per l’experiència adquirida al llarg de tots aquests anys, sinó també amb la forma com s’han adaptat al profund canvi tecnològic. En tot moment, els seus professionals pretenen reparar o instal·lar productes nous d’una manera propera i totalment personalitzada a cada client.

VILA ELECTRÒNICA
C.Oliva, 72 - ( Local ) Cantonada C. La Pau, 2 
17600 FIGUERES (Girona, Alt Empordà) 
www.vilaelectronica.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar