Fusteria Turrà Roig: més de 30 anys de passió per la fusta

Els avala l’experiència i les tècniques de sempre, ben adaptades a l’època actual i al que demanen, sobretot, constructors i grans empreses de fusteria. 

La Fusteria Turrà Roig és actualment la segona generació d’un petit taller de fusteria que va néixer l’any 1985 i que, al llarg dels anys, ha anat estenent la seva activitat per tot l’Empordà. L’establiment està ubicat al centre de Pau, concretament al carrer Albera número 10. 

En Joan, juntament amb el seu fill, en Dani, i en Jordi, l’altre treballador, s’encarreguen de fer rutllar aquest negoci que ja ha sobrepassat els 30 anys de vida, una fita gens fàcil d’aconseguir avui dia. “En general, la gent, últimament, prefereix reformar, abans de demanar obres i habitacions noves”, comenta en Dani, en referència als encàrrecs que reben. A més, destaca que “tot i que treballem, és clar, per a molts particulars, bona part de la nostra jornada es destina a feines que ens encarreguen fusters de tot l’Empordà”. Sovint, per tant, treballen al costat de constructors i grans empreses de fusteria, “amb l’objectiu de donar l’elegància i la modernitat que qualsevol espai on la fusta és protagonista demana”. 

En Joan, a més, valora l’experiència adquirida en el sector: “No hi ha dubte que ens hem adaptat a les noves necessitats; no obstant això, hi ha certes tècniques antigues i tradicionals que mai perdrem. De fet, algunes d’elles són millors que algunes de les actuals, motiu pel qual les fem servir per dissenyar i construir de manera més consistent”. 

En definitiva, els professionals de la Fusteria Turrà Roig desenvolupen projectes de tot tipus, especialment de fusta però també d’alumini. Col·loquen tot tipus de parquets i fabriquen tot tipus d’habitacions, especialment cuines, un dels serveis que més acostumen a realitzar. Tant si vols reformar com si vols tirar endavant un nou projecte de construcció, Fusteria Turrà sempre és una bona solució.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar