American CMC, una pastisseria a l’americana amb productes naturals, a Figueres

Des del passat 19 d’agost, el rovell de l’ou de Figueres disposa d’un nou establiment comandat per l’Érica: l’American CMC. Es troba al carrer Forn Baix número 6.

- Primerament, presenta’t breument:
Em considero una persona inquieta, a qui li encanta la seva feina. Ja amb 19 anys, vaig obrir, a Capmany, una petita pastisseria-fleca, la qual m’ha servit per aprendre moltíssim, quant a receptes i tècniques. Ara, amb la gran ajuda de la família, engego un negoci amb la màxima il·lusió: la meva cosina, per exemple, està amb mi a l’American, treballant dia a dia per tirar endavant el projecte. Som un gran equip! 

- Quina és l'essència de l'American CMC? 
Des dels inicis, la meva intenció ha estat aprendre receptes fetes amb productes naturals, sense res afegit. Per tant, aquesta és i serà l’essència de l’American, una pastisseria natural, amb productes fets com a casa. Personalment, m’encanta la cultura americana i, en concret, els seus dolços sempre m’han cridat l’atenció; tant el seu gust com la seva elaboració. D’aquí ve el nom! 

- Per quin motiu has decidit obrir aquest negoci? 
Des de fa temps tenia aquest projecte en ment. És quelcom diferent, sobretot pel concepte de pastisseria-cafeteria per emportar-se. Per exemple, com a amant del cafè, sempre he trobat a faltar, en aquesta zona, aquesta idea, a més de cafès XL, així que nosaltres oferim una opció de gairebé mig litre! 

- Per què una persona ha de ser client de l'American?
En tot moment la nostra intenció serà satisfer els nostres clients amb gustos que agraden i sorprenen: per exemple, magdalenes veganes, batuts d’Oreo o de Kit Kat, així com una rebosteria ben variada. Sense anar més lluny, per l’Acústica vam oferir cupcakes de mojito! Recomano, per tant, que la gent vingui a conèixer els nostres pastissos, els quals anirem variant, segons l’època de l’any. També vull donar a conèixer les taules dolces que preparem per a tot tipus de celebracions. Aviat disposarem de pàgina web, amb la qual estarem ben preparats per rebre comandes en línia.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar