Nou Nens ofereix roba de primera qualitat per a nens i adolescents

Petits i adolescents ja tenen la seva botiga de roba a Roses. Nou Nens, situada al número 1 de la plaça de l'Església, ha ampliat el seu fons d'armari amb la incorporació de marques de roba pensades sobretot per a infants i adolescents, que complementa les que ja tenia adreçades als més petits de la casa. Aquest canvi ha vingut de la mà de Laura Cámara, que fa un any i mig va agafar les regnes d'una botiga amb més de 30 anys d'història.

“Quan em vaig fer càrrec del negoci el vaig reformar sencer. Vaig actualitzar i renovar l'establiment, mantenint les marques que ja hi havia, però afegint d'altres”, explica Cámara, que ha ampliat el seu negoci per donar servei també a la clientela de 16 anys. “Tenim marques enfocades als més petits, com ara Bóboli, però n'hem incorporat d'altres pensades per als infants i adolescents, com ara Levi's i Beckaro”. Altres marques amb les que treballa Nou Nens són Garcia Jeans, Ido i 3 Pommes. 

“Hem canviat el concepte. Abans la botiga era només per a nens petits, però des de l'hivern de l'any passat hem incorporat la nova línia amb roba d'adults, però en talles més petites”. L'aposta de Laura Cámara ha estat molt ben acollida pels clients, que ara tenen un punt a Roses on poder vestir els seus fills. A més, a Nou Nens es troben amb un assessorament totalment personalitzat i un excel·lent servei cara al públic.

La botiga obre tots els dies de la setmana, excepte el diumenge a la tarda. El seu horari és de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de 4 de la tarda a 8 del vespre, tot i que fins que acabi l'estiu estarà oberta fins a quarts de nou del vespre.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar