Motos Soler, una empresa familiar dedicada a la venda i reparació de motos, bicis i maquinària de jardí

Motos Soler és un negoci familiar que van posar en marxa Nicolau Soler i el seu fill, Josep Soler, a Palau-saverdera. Uns anys més tard l'empresa es va traslladar a Roses, concretament al número 23 del carrer Doctor Barraquer, on continua en l'actualitat.

La tercera generació de la família Soler, amb els germans Marc i Marta, va passar a dirigir el negoci fa dos anys, mantenint la línia iniciada pels seus antecessors. L'empresa es dedica a taller i a venda tant de motocicletes com de bicicletes i tot tipus de maquinària de jardí com ara tallagespes i desbrossadores, entre moltes altres. 

Motos Soler treballa amb motocicletes de qualsevol cilindrada i marca. Les principals amb les que treballa són Honda i Kymco. “Són les que vol el mercat, per qualitat i preu”, explica Marc Soler, que destaca que també tenen molta sortida les Yamaha i les Kawasaki. En bicicletes treballen principalment amb la marca gironina Megamo, i disposen de bicis elèctriques, per sortir a passejar o per anar per muntanya, les bicicletes tot terreny (BTT). “També tenim tricicles elèctrics”, afegeix Marc Soler.

L'empresa obre de dilluns a divendres de les 9 del matí a la 1 del migdia, i de les 3 de la tarda a les 8 del vespre, mentre que dissabte fan horari matinal. A l'hivern l'horari varia, ja que tanquen a les 7 de la tarda i no obren els dissabtes.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar