El restaurant Can Pau sempre satisfà aquells paladars més exigents

A Cantallops, disposem d’un indret d’allò més interessant per a celebrar-hi grans esdeveniments, d’aquells que s’han de recordar tota la vida.

Caminant a bon ritme cap al mig segle d’història, a Cantallops, envoltat per la serra de l’Albera, segueix ben viu el restaurant Can Pau: una família bolcada, de ple, al món de l’hostaleria. La priorització per la qualitat del producte juntament amb el tracte proper cap als seus clients avalen la trajectòria de l’establiment. Per tant, combinació de qualitat i bon servei, principals claus de l’èxit. 

A Can Pau, un client té una llarga llista d’opcions a l’hora de menjar: tant receptes tradicionals com també aquelles més actualitzades. Això sí, totes elles sempre generoses, ben elaborades i ben adaptades a cada època de l’any. L’objectiu: venir i marxar feliços de taula. L’amanida de “xató” és un dels plats amb un toc més propi, així com els musclos, amb una recepta només coneguda per la gent de la cuina de Can Pau. A més, després d’un deliciós àpat, de tant en tant hi ha la possibilitat de passar una divertida estona ballant, amb l’actuació de grups i orquestres coneguts. 

El restaurant té espai per a 300 comensals. Sovint, acull grans esdeveniments com casaments, comunions, sopars d’empresa, entre d’altres. L’espai es complementa amb una sala de ball, un servei d’habitacions amb totes les comoditats, una piscina i una pista de tenis. A més, el creixement físic i qualitatiu es fa evident amb la incorporació del Mas Estela, una bonica i acollidora masia per celebrar-hi esdeveniments únics. Així, la masia disposa d’una capacitat per a 180 persones, 2 piscines i 8 suites.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar