Can Santos: una marisqueria que cal conèixer i gaudir

Es troba a la Jonquera, i l’estiu del 2016 va sumar 30 anys d’activitat. Els clients valoren molt positivament la qualitat-preu d’aquest negoci, que a l’estiu disposa d’una acollidora terrassa.

Avui en dia no és gens fàcil, per a un local, sobrepassar les tres dècades d’història i seguir creixent. Tanmateix, Can Santos, marisqueria de qualitat ubicada al carrer Bosch Trinxeria número 12, a La Jonquera, sens dubte ho ha aconseguit. El nom es remunta als seus orígens: el senyor Santos va engegar i dirigir el negoci, el qual, primerament, va ser una parada obligatòria per degustar tot tipus de plats de cuina catalana. 

En l’equador d’aquests 30 anys, la filla del fundador, juntament amb el seu marit, va fer un gir al negoci, motiu pel qual ara La Jonquera disposa d’aquesta marisqueria. En la gran majoria d’opinions, els seus clients destaquen el tracte rebut i, en definitiva, cataloguen el local com un dels millors, en relació qualitat-preu. Per tant, Can Santos segueix sent una parada obligatòria: “Com que estem a prop de la frontera, ens visiten bastants francesos, tot i que la majoria dels nostres clients són de Catalunya. Aquests, ens coneixen de fa temps i ens visiten molt sovint”, comenten des de la direcció. 

Els plats de Can Santos, sempre generosos i ben elaborats, disposen de peix fresc i de qualitat de la zona. Diàriament hi ha la possibilitat d’elegir diferents opcions, segons les pretensions de cadascú. Als caps de setmana, menús generosos que ronden els 25 euros. Així, doncs, poseu data per visitar i gaudir del peix i marisc de Can Santos. De ben segur que, en sortir, ho fareu amb un “a reveure” o un “fins aviat”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar