Hostal-Restaurant Sol y Sombra: funcionalitat i qualitat a Port de la Selva

L’hostal, amb 14 habitacions ben equipades, es troba al carrer Nou número 8 de Port de la Selva. Al seu restaurant es troba una carta variada, amb productes frescos de la zona.

Al bell mig de Port de la Selva, amb la platja a tocar (a només 15 metres) i amb un entorn rural prestigiós, com és el paratge natural del Cap de Creus, trobem l’hostal Sol y Sombra. Acollidor i d’un ambient familiar, ofereix, des de fa més de 50 anys, totes les funcionalitats per a cada moment. Diverses generacions han treballat, amb molt d’esforç i dedicació, per a assegurar l’èxit, tot adaptant-se als canvis. 

Així doncs, el local, amb unes instal·lacions amb perfecte estat, també està totalment equipat per a persones amb diversitat funcional. Tots els clients disposen d’habitacions climatitzades, amb bany, internet i televisió TDT. A més, algunes de les habitacions estan encarades al mar, oferint, per tant, una vista privilegiada. 

Com indica el seu nom, l’hostal també compta amb un restaurant de cuina casolana destacat, on l’especialitat, és clar, és el peix acabat de pescar. Normalment es comenta que els plats estrella són els musclos a la marinera, el rap a la marinera, les diferents paelles i la sarsuela de peix. Diàriament, el restaurant ofereix un menú que ronda els 15 euros i una carta ben variada, amb moltes opcions per a satisfer qualsevol paladar. 

En definitiva, el Sol y Sombra ha estat, és i compta amb tots els mitjans per seguir sent la barreja sempre desitjada: bona ubicació, bons serveis i bona relació qualitat-preu.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar