Hostal La Tina: un clàssic molt recomanable

Una de les millors opcions qualitat-preu-tracte, al bell mig de Port de la Selva, inclús durant els mesos de temporada alta.

Si es vol menjar en un establiment d’aquells de tota la vida, La Tina és una bona elecció que cal tenir sempre present. La Miracle, en Josep i les seves filles compten amb un edifici molt ben decorat, amb una senzillesa marinera transformada en encant. El restaurant disposa de dos menjadors; un de caràcter més tradicional (antigament era un celler) i un altre de més modern, just a davant, amb vistes a la bonica badia de Port de la Selva. 

La Tina es defineix com un lloc on predomina la cuina de sempre i els productes de temporada, extrets del seu hort, motiu pel qual sempre es noten l’essència empordanesa i el gust de mar del Cap de Creus. Diàriament compten tant amb un menú complet i generós (16,50) com amb els plats de carta: arròs de llamàntol, escamarlans de Port de la Selva, suquet de pescadors, etc. També destaquen altres opcions, com els calamars a la planxa, producte de proximitat i, per tant, sempre frescos, i les croquetes fetes per ells mateixos, com les d’escalivada, amb pebrot i albergínia rostits. 

Pel que fa a la part d’hostal, La Tina compta amb habitacions molt acollidores, tranquil·les i funcionals, on l’atenció de tots els empleats que hi treballen compleix, amb escreix, les expectatives generades. En resum: un allotjament confortable i ben adaptat, també, per a acollir famílies. 

Durant els mesos d’estiu és molt recomanable reservar amb antelació, ja que tant les habitacions com els menjadors solen estar molt freqüentats, no només per la gent autòctona, sinó també, i especialment, per turistes i persones que treballen al municipi durant la temporada estiuenca.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar