Tramonti Platja, la cara informal del Tramonti Pep Curiel

La pizza i la pasta tenen un nom propi a Roses, el restaurant Tramonti de Pep Curiel. Situat al número 131 de l'Avinguda de Rhode, aquest establiment s'ha guanyat una merescuda fama per la qualitat dels seus productes i , sobretot, per les seves pizzes d'autor.

Fa quatre anys, Curiel i el seu equip van apostar per oferir als seus clients un concepte totalment diferent i van obrir un segon local, el Tramonti Platja, al número 64 de la platja de la Perola. En aquest s'hi poden degustar tot tipus de tapes, hamburgueses, peix i carn a la brasa, així com prendre alguna cosa a qualsevol hora del dia.

“Bàsicament, el que volíem era diferenciar-nos. Teníem una línia molt marcada amb les pizzes, pastes i altres plats peculiars, i amb el Tramonti Platja hem volgut fer una cuina més divertida”, explica Pep Curiel, que destaca que el local és “una mica més informal, amb una decoració molt divertida. De forma afectuosa, jo dic que és el xiringuito de la platja”. Això sí, la qualitat del producte és la mateixa que es pot trobar al Tramonti Pep Curiel, ja que per al responsable dels establiments, el principal és que “el producte sigui de la màxima qualitat”. Tot això, ofert amb una relació qualitat/preu molt competitiva.

Els mesos de juliol i agost obren cada dia, ininterrompudament, de les 11 del matí fins al voltant de la mitjanit, mentre que a l'hivern està obert cada dia (excepte el dimarts) fins a les 7 o les 8 del vespre, mentre que divendres i dissabte ofereixen servei de nit. La privilegiada ubicació del local, davant de la platja i a tocar de la sorra, el converteix en un destí ideal per als turistes. Francesos, belgues, holandesos, alemanys i, aquest any, americans. “És un client molt bo i al que li agrada molt el món de la tapa. Això de tenir productes diferents en una taula i tenir la possibilitat de menjar de forma combinada els agrada bastant”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar