Subministres El Far, empresa capdavantera en materials de construcció a la comarca

Subministres El Far és una de les empreses capdavanteres a la comarca en la venta de materials i equipaments per a la construcció. Forjats a teules i de gresos a sanitaris, tot allò que necessita un particular o empresa constructora es pot trobar en aquest espai situat al centre del municipi d’El Far d’Empordà.

Pel que fa a materials de construcció, es poden trobar ciments, morters, calç i formigó; guixos i escaiola; productes netejadors com desincrustants i desembussadors; prefabricats de formigó com blocs i cobremurs; ferros com ferrallats i armadures muntades; elements ceràmics com totxanes, supermaons o mahonets; a més de pladurs, aïllants, panells sandwich, blocs de vidre, impermeabilitzants, cobertes i teulades en diferents acabats i colors.

Una altra de les seves especialitats són els sistemes d'evacuació com vàlvules i sifons, desaigües, arquetes, marcs i tapes de diferents mides i materials; o el PVC en tubs de diferents llargades i diàmetres; així com canals de diferents materials, colors i mides.

Tampoc falten els tancaments amb una àmplia gama de portes, ja siguin galvanitzades, tallafocs, portals de garatge, portes de vidre o correderes. Així com les tanques, de malla simple o de triple torsió, entre moltes altres.

I per a les granges disposen d’eslats, separacions, tanques i tot el necessari per aquest àmbit. O àrids varis com mescla, sorra, grava o pedres decoratives; a més de pintures de tot tipus.

Una altra línia de productes es centra en el gres i les rajoles; amb marques capdavanteres com Apavisa, Aparici, Tau, Ibero Alcorenese, Rosa Gre i moltes d’altres. A banda de revestiments de diferents estils, gresos porcellànics per interior i exterior, o d'acabats de piscina de gran qualitat i bon preu.

Pel que fa als banys i complements, tenen mobles d'estil model i clàssic, mampares, sanitaris, plats de dutxa, banyeres, lavabos, aixetes, miralls i llums; amb marques com Roca, Salgar, Vidrebany, Valenzuela o Tres, entre d’altres.

Sense oblidar que també ofereixen serveis de grua, des de simples descàrregues fins a serveis a 28 metres d'alçada. Tenen molta experiència en aquest àmbit.

SUBMINISTRES EL FAR
C. de la Font, 1, 17469 El Far d'Empordà
Figueres, Girona, Alt Empordà
T: 0034 972 511 408 / 0034 972 511 412
Fax: 0034 972 514 144
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.subministreselfar.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar