Inprats, serveis industrials

Inprats és una empresa especialitzada en la fabricació i subcontractació de peces mecano-soldades i estructures metàl·liques especialment en acer al carboni i acer inoxidable.

El servei es fonamenta en el disseny o reenginyeria de processos i en la construcció dels útils o automatismes necessaris, per adaptar-los a nostres mitjans de producció, i així realitzar els prototips o sèries.

Per oferir aquest servei, Inprats es basa en un equip humà altament qualificat, on cada un dels departaments està degudament comunicat mitjançant un sistema de gestió integral, per poder utilitzar eficaçment els nombrosos mitjans tècnics i productius.

La nostra filosofia de treball no és altra que la millora contínua, amb un estil innovador i dinàmic oferint un producte acord a les necessitats de cada client.

Inprats es compromet a mantenir el Sistema de Gestió de la Qualitat basat en el model de la normativa UNE-EN-ISO 9001:2008.

SERVEIS

Deformació i acoblament de tota classe de xapa, acer inoxidable, acer al carboni, galvanitzat, alumini ...

Disseny i construcció de projectes i processos de fabricació (soldadura, tall, plegat, punxonat, túnel de pintura, etc) per a diversos sectors. Treballs acabats, pintats i / o polits.

La gran varietat de màquines, útils i l'experiència adquirida durant anys, ens permeten afrontar els treballs més complexos per a tot tipus de sectors industrials, col·laborant amb altres empreses en la fabricació dels seus productes.

Desenvolupem projectes a mida: estructures autoportants per elevadors i les seves portes, mobiliari per a comerços i particulars, botigues de roba, bars, etc

Estem capacitats per fer realitat qualsevol tipus de projecte en funció de les necessitats dels nostres clients: Treball sobre plànol, construcció, màquines, components, monuments artístics, ...

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar