Dos germans al capdavant d’un projecte anomenat Bona Vista, a Lladó

Enguany, destaquen els nous serveis corresponents al centre de dia: més places, més serveis i, en definitiva, més qualitat de vida per a la gent gran.

En Josep Maria i la Maria Dolors Pagès Alegrí són dos germans i, des d’aquest any, comparteixen la direcció del Bona Vista. L’any 2017 ha suposat, per a la residència, ubicada a Lladó, una renovació d’aires important. Tanmateix, els dos administradors pretenen “seguir els pilars bàsics de la residència des dels seus inicis”: 1) volen cuidar i oferir una atenció directa i personalitzada cap a l’usuari, amb un tracte familiar que sempre els ha distingit; 2) volen disposar d’unes instal·lacions amb espais oberts, per tal de millorar la qualitat del servei; i 3) oferir una cuina casolana ha de ser quelcom primordial a l’empresa.

Enguany, també s’han ampliat les places per al centre de dia. De fet, s’han doblat, passant de 10 a 20. El centre disposa de dues furgonetes a disposició de l’usuari, amb les quals s’abastarà pràcticament tot l’Empordà, amb un nou horari, de 8 a 20 hores i de dilluns a divendres. El servei ofert en el centre de dia consta de tots els àpats, servei mèdic, higiene, dutxes i totes les activitats realitzades en el centre. A més, cal destacar que, de cara al bon temps, han actualitzat les sortides: se’n farà una cada setmana als pobles veïns, per tal de gaudir de l’entorn, d’una estona de lleure i d’algun refrigeri. Tot i l’ampliació de propostes, els germans Pagès volen seguir creixent. En els pròxims anys, la seva intenció és oferir espais, tant interiors com exteriors, molt més oberts, per tal de millorar la qualitat de vida dels residents.

El projecte, ja sol·licitat, consta de dues fases i, amb la seva realització, es vol omplir la manca de places de residència assistida que, segons els propietaris, hi ha a l’Empordà, a banda d’oferir més llocs de treball en aquest àmbit.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar