Imagina Kids, educació emocional a l'aula

Imagina Kids és un centre educatiu que s'adreça a nens i nenes de 0 a 6 anys i que integra l'escola bressol i la primària. Situat a Figueres, va obrir les seves portes el setembre del 2015 i aplica un mètode pedagògic propi basat en l'art, el joc i l'autonomia d'un mateix. El centre aposta per l'ús d'entorns artístics i espais creatius per assolir les competències bàsiques marcades per la Generalitat de Catalunya, i potenciar així les capacitats innates de cada infant.

Els professionals d'Imagina Kids guien els més petits en ser allò que són i els motiven en allò que poden ser. Acompanyen els nens i nenes perquè aprenguin a partir de la pròpia experiència i els ajuden a desenvolupar l'autonomia, el llenguatge, el respecte pel medi ambient, les relacions socials i les competències bàsiques, entre d'altres.

El mètode pedagògic d'Imagina Kids observa les capacitats innates de cada nen i nena i, mitjançant l'entorn, l'exploració, l'educació i la motivació en escollir, les desenvolupa de manera individual. Per millorar la qualitat de l'ensenyament, gaudeixen de la música i el moviment com a eines d'aprenentatge, dels idiomes per potenciar les habilitats comunicatives i la visita als museus per aprendre les competències bàsiques a través de l'art.

La família és la primera font educativa del nadó i, per això, el centre es converteix en un espai on petits i grans aprenen a relacionar-se i a compartir amb els altres. Els pares i mares que ho desitgen tenen la possibilitat de participar del treball a classe i viure el procés pedagògic des de dins. Paral•lelament Imagina Kids disposa d'un programa personalitzat que ofereix als pares i mares l'acompanyament i assessorament pedagògic en el procés de criança.

L'Escola de pares i mares, impartida per Sophia Education Funds, és un punt de trobada on compartir la pròpia experiència amb pares, mares i formadors per aprendre les eines de com educar els fills fora de l'escola, basades en el respecte i els límits positius.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar