Aula d’estudi Rec Arnau: classes dinàmiques, resolutives i amb totes les comoditats

L’objectiu principal és l’aprenentatge significatiu, que l’alumne se senti partícip dels seus estudis.
Míriam Pelegrín, graduada en Educació, va treballar en una escola irlandesa en la qual es practicava el mètode educatiu Montessori. És per aquest motiu que vol aprofitar aquesta experiència tan productiva per impartir, a la seva aula d’estudi, “un aprenentatge actiu, on l’alumne es construeix el seu propi coneixement, en comptes de memoritzar aspectes i resoldre’ls sense traçar unes conclusions lògiques”.

Pelegrín, per tant, pretén “apropar, de forma progressiva, aquest tipus d’aprenentatge als alumnes, per encoratjar-los a cercar solucions de forma autònoma i participativa”. D’aquesta manera, “l’alumne ha de ser capaç d’observar i analitzar, ser crític i ser capaç d’enfrontar-se als problemes futurs”.

A l’Aula d’estudi del Rec Arnau (ARA ) es treballa amb grups reduïts (màxim 4 persones) o amb classes particulars, segons hores convingudes. L’objectiu és oferir sessions personalitzades, dinàmiques i resolutives.

L’Aula disposa bàsicament de dos amplis espais:

En primer lloc, l’Aula d’Estudi. És l’espai principal de l’acadèmia, ja que és on alumnes i professors treballen conjuntament per resoldre dubtes sorgits a l’escola, per consolidar coneixements o bé per preparar-se adequadament per a la realització d’exàmens oficials.

Aquesta aula compta amb un ordinador petit i una tablet, eines que han de servir per “aprendre de forma significativa, amb motivació i de la manera més autònoma possible”, comenta la Míriam.

En segon lloc, l’Aula Happy, o també l’anomenat espai d’acollida o d’espera. Aquí, els alumnes que arribin abans d’hora a classe o necessitin quedar-se després ho podran fer sense cap problema. I amb tots els materials i totes les tecnologies necessàries: ordinadors amb Windows 10 i control parental activat, fibra òptica, minibiblioteca, jocs educatius, etc.

Vine a aprendre al carrer Rec Arnau: guanyaràs en seguretat, en confiança i en formació.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar