Pomés i Fills: tota una vida dedicada a la venda de tot tipus de complements de pell

Des de fa més de cent anys, l’empresa familiar Pomés i Fills s’ha dedicat a la venda de productes de pell. Concretament, va ser fundada l’any 1905 a Figueres, a través de l’avi de la família, com a fàbrica especialitzada en adobar pell, la qual va durar fins a l’any 1991. A partir de llavors, el negoci es va ampliar, i es va obrir la coneguda botiga del carrer Josep sol d’Isern de Figueres.

Actualment, la imatge de l’empresa és la botiga, però cal subratllar que la fàbrica encara treballa de cara al sector: La majoria dels productes que s’ofereixen a la botiga han estat fabricats per professionals que treballen amb la matèria primera de la mateixa empresa. Els venedors de la botiga destaquen aquest fet, comentant que “d’aquesta manera, a Pomés i Fills, tenim un domini constant del control de qualitat dels productes que venem a la botiga”. És a dir, no els passa per alt cap de les etapes indispensables: l’origen, el procés d’elaboració, la qualitat, el bon disseny i la responsabilitat.

A la botiga-pelleteria el client pot trobar des de totes les novetats en el sector fins a totes aquelles peces més clàssiques. Actualment, per exemple, un dels productes de moda són les carteres de feina. L’àmplia gamma de preus oferts permet que Pomés i Fills disposi de clients de tots els gustos, de totes les edats i de diferents tendències.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar