El Shang-Haï, tot un mite figuerenc que ha crescut en tots els aspectes

Amb 43 anys d’existència, el restaurant xinès Shang-Haï és, sens dubte, un lloc de referència a Figueres.
El que va començar sent un petit restaurant xinès per a 40 persones ara té capacitat per 140 comensals. El Shang-Haï ha crescut en tots els aspectes.“En els primers anys de la nostra existència, tant nosaltres com la nostra cuina érem desconeguts; ara, molts clients coneixen millor que jo els nostres plats”, comenta i fa broma en Fermí.

El que al principi era una “cuina oriental senzilla” ara ha patit una “important evolució, passant a ser una cuina adaptada als nostres temps, amb diversitat de plats per degustar, cuinats mitjançant tècniques diverses, com la cocció al vapor”, destaca el màxim responsable del local. S’hi poden trobar des de plats dolços a picants, de més condimentats a menys, arrebossats o amb salsa, entre d’altres, tots ells adaptats sempre a cada estació de l’any.

En referència a la clientela, Lee afirma que el Shang-Haï té “clients molt consolidats”, alguns d’ells ja han passat a ser bons amics de la família, i el fa molt feliç veure com els menjadors del restaurant han rebut tres o quatre generacions. “El 80% dels nostres clients són gent de la zona, mentre que l’altre 20% són passants, gent que ve de més lluny o bé turistes”. Pels que no coneixen el Shang-Haï, el missatge és clar: “Els recomano, a cegues, que ens visitin, per la relació qualitat-preu-servei, ja que tenim un equip molt vàlid i molt consolidat, tant a la cuina com al menjador, amb pocs canvis durant els anys”, conclou en Fermí.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar