Alma Bloom de Roses ven sostens per a dones que han patit mastectomies

Col·laborar amb la lluita contra el càncer de mama i fer una mica més fàcil la vida a les dones que han patit una mastectomia (extirpació total o parcial d'un o dels dos pits) és un dels objectius que s'ha marcat l'empresa de llenceria Alma Bloom, que el passat mes de setembre va treure al mercat una nova edició d'Alma by Alma Bloom.

Es tracta d'un sostén de gran cobertura, sense cèrcols per a una comoditat absoluta i amb una silueta sexi que li atorga un toc romàntic i sofisticat. Elaborat en dos tons de beige i en tul plumeti, el seu interior està dissenyat per proporcionar en tot moment el màxim confort. No té costures i l'interior de la copa està confeccionat en cotó hipoalergènic que compta amb un tractament antibacterià, preparat i pensat per a pròtesis mamàries.

Montse Morillo, propietària de la botiga Alma Bloom de Roses, destaca que aquests sostens són molt diferents dels que es poden trobar a les ortopèdies. “No hi havia sostens macos per a les dones que han patit una mastectomia, i aquests ho són”, diu Morillo, que assenyala que “poden portar relleno a dins, per a qualsevol dels dos pits”.

El 100% dels beneficis de la venda del sostén Alma by Alma Bloom es destinen a la Fundació Intheos i al seu projecte de teràpia personalitzada en el tractament del càncer de mama. Es pot trobar a totes les botigues Alma Bloom i també a la botiga online de la marca en les talles 85C, 90B, 90C, 95B, 95C i 100B.

Alma Bloom de Roses va obrir les seves portes el passat mes de juny al número 5 de la riera Ginjolers, al local 2, i és el primer que l'empresa té a Catalunya. Creada el 2004, aposta per un disseny únic 100% espanyol, amb materials d'origen i fabricació europea. El resultat és un producte de qualitat i tendència, pensat per a cobrir les necessitats de dones elegants i independents. A banda de la llenceria femenina, també en tenen de masculina.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar