Menjar natural per emportar i productes bio ecològics a La botigueta de la Judith, a Castelló

El dissabte 10 de desembre va obrir les seves portes a Castelló d'Empúries La botigueta de la Judith, un nou establiment basat en productes de menjar naturals, bio ecològics i artesanals. “Als supermercats d'Empuriabrava i de Castelló no trobes el tipus d'alimentació que nosaltres oferim. Avui en dia la gent cada vegada està més interessada en aquests tipus de productes, com el pa que fem amb llevat mare, els plats cuinats que no porten conservants ni colorants, o la fruita que no porta productes químics”, explica Judith Cantenys, responsable de la botiga que està situada al número 19 del carrer Vall d'Asses.

En els primers dies els productes més sol·licitats han estat el pa i els plats cuinats. “Els plats tenen una caducitat de tres setmanes, així que ara mateix en tenim uns 27 o 28, més els postres, però la xef que ens els elabora està oberta a fer el que el públic demani”, diu Cantenys, que assenyala que a l'estiu es faran plats més frescos com pasta o amanida, mentre que a l'hivern predominen les salses i plats com ànec amb peres i pollastre de pagès farcit, per citar dos exemples.

Inicialment la botiga obre cada dia entre 3/4 de 9 i les 9 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia, mentre que de dilluns a dissabte també estarà oberta de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. “Només tanquem els diumenges a la tarda, i també les tardes dels dies festius”.

Fotografies a REVISTA CRAE

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar