Vins de taula, olis i caves a Covica Empordà, a Masarac

Covica Empordà és una de les empreses de referencia a la comarca en la distribució de vins, olis i caves.
Amb la seu social al municipi de Masarac, concretament a la Carretera de Sant Climent, fa més de vint anys que es dediquen a distribuir els seus embotellats a tota la província de Girona i la part alta de la província de Barcelona. El seus productes es serveixen a bars, restaurants, bodegues i particulars.

Al llarg d’aquesta anys i gràcies al seu bon fer han aconseguit tenir una clientela molt fidelitzada. La manera que tenen de fer-ho arribar a domicili és gràcies a tres vehicles que cada dia surten de ruta per abastar el territori on treballen. Una altra manera de poder adquirir els seus productes es desplaçar-se fins a Marsarac i comprar directament a la seva seu.

En quant als productes concrets que Covica Empordà ven i distribueix, són el vi a granel, i també embotellats, ja sigui en botella, en garrafa, oen brik box, les garrafes de tetra-bric amb un sifó incorporat. Entre els seus vins de taula es poden trobar blancs, rosats i negres, i també una amplia selecció d’amorosos com garnatxes, vermuts i misteles. Sense oblidar que també es dediquen a la venda i distribució de caves.

A Covica Empordà es poden trobar vins de diverses denominacions d’origen, ja sigui de Empordà, Terra Alta o Penedès, entre moltes d’altres. Un altre dels productes importants en la seva línia de negocis és la distribució d’olis de l’Empordà. Les dues referencies que serveixen són, la pròpia marca de la casa, Covica de Masarac, i l’oli Illa de Cabanes.

Els telèfons de contacte de la bodega és el 972 545 058. També se’ls pot escriure al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

L’horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 8 a 12.30 hores, i de 15 a 18 h. Pel que fa als caps de setmana, els dissabtes treballen de 8 a 14 hores, i els diumenges de 9 a 13 hores. 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar