La botiga Dari, més de 50 anys oferint tot tipus d'articles de pell a Roses i Empuriabrava

Fa més de 50 anys que el matrimoni format per Antònia Danés i Salvador Ribera van obrir a Roses una botiga de souvenirs que, amb el pas del temps, es va especialitzar en tot tipus d'articles relacionats amb els complements i la confecció en pell, fins a centrar-se bàsicament en el calçat.

L’Hotel Risech, quatre generacions fent sentir el turista com a casa

L’Hotel Risech és, sense cap mena de dubte, un dels establiments emblemàtics de Roses. Situat en primera línia de mar i al centre de la vila, al número 185 de l’Avinguda de Rhode, va obrir les seves portes l’any 1952 com a fonda per als primers turistes que visitaven la localitat costanera. El negoci el va posar en marxa l’àvia i la besàvia dels actuals responsables, Joaquim i Jordi Cusí, i a poc a poc es va anar ampliant per atendre la creixent demanda.

L’empresa de bicis Edibikes obre un nou local de 12000 m2 quadrats

Edibikes s’amplia o, millor dit, es multiplica amb la intenció d’oferir una major quantitat de serveis i productes. A la rotonda de Vilasacra, a l’autovia direcció Roses, els amants de la bici ja tenen a la seva disposició una espectacular nova nau.

Restaurant Can Narra: Imperdible cuina marinera al port de Llançà

El lema d’aquest establiment, situat just al port llançanenc, és tan concís com autèntic: Productes acabats d’arribar del mar i servits a taula.

Paelles i arrossos casolans, al restaurant Ca la Margarita de Roses

Les paelles, els arrossos i les tapes són els principals punts forts de la gastronomia que ofereix el restaurant Ca la Margarita. Situat al número 6 de la plaça Sant Pere de Roses, amb una gran terrassa davant del mar, l’establiment obre les seves portes de forma ininterrompuda des de les 9 del matí fins la mitjanit, a l’estiu, mentre que a l’hivern tanca al voltant de les 10 de la nit.

50 anys d’Empuriabrava, vistos des del restaurant La Bodega

El pròxim dia 26, la Marina d’Empuriabrava complirà mig segle d’història. El juny de l’any 1967, la comissió provincial d’urbanisme aprovava el pla parcial de la urbanització.

Lluís Planas, nou xef de La Taverna del Mar  de S’Agaró

Especialitzat en cuina empordanesa oferirà a l’emblemàtic establiment nous plats amb el peix com a protagonista.
El restaurant La Taverna del Mar, de S’Agaró comença la temporada 2017 de la mà d’un nou xef, Lluís Planas, l’experiència del qual li atorga un gran coneixement de la cuina marinera. Nascut a Palamós i criat en el món de la restauració, és nét de pescadors. Llicenciat en Restauració per l’Escola d’Hostaleria de Girona, és professor de cuina en l’Espai del Peix de Palamós.

 Hemav: servei de drons per a un bon seguiment del teu cultiu

Mitjançant drons, els quals ofereixen serveis de teledetecció i consultoria agrícola, s’augmenta substancialment la productivitat i eficiència de qualsevol terreny agrícola.

 Calygas: iniciatives per a l’instal·lador, sempre amb un tracte proper

Albert Bosch és el director general de l’empresa, que compta amb diverses delegacions, una d’elles al polígon de Vilamalla.
Calygas és una empresa que no només vetlla per seguir sent líder dins del sector de la distribució, sinó que l’objectiu més important és ser flexibles, per tal de proposar, en tot moment, solucions de tot tipus, acompanyant l’instal·lador durant el procés en el seu conjunt, fins que la feina està acabada i en ple funcionament.