Hostal-Restaurant Sol y Sombra: funcionalitat i qualitat a Port de la Selva

L’hostal, amb 14 habitacions ben equipades, es troba al carrer Nou número 8 de Port de la Selva. Al seu restaurant es troba una carta variada, amb productes frescos de la zona.

Hostal La Tina: un clàssic molt recomanable

Una de les millors opcions qualitat-preu-tracte, al bell mig de Port de la Selva, inclús durant els mesos de temporada alta.

El celler Mas Llunes de Garriguella ofereix una experiència única amb un tast sensorial

Tastar els vins amb tots els sentits, gaudint amb totes les sensacions possibles, és una de les activitats d’enoturisme que ha incorporat aquest any el celler Mas Llunes, de Garriguella. Aquesta experiència es porta a terme a la sala de bótes, on els responsables del celler han fet un muntatge de música, llum i imatges que es combina amb les aromes, els colors i els gustos del vi.

Immensitat paisatgística i culinària al restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes

Cuina de gran qualitat, amb productes de km 0 a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes. El Monestir de Sant Pere de Rodes va ser declarat monument històricoartistic l’any 1930, fet que va impulsar que la Generalitat inicíes les obres de restauració. A partir de 1990, a través d’un segona fase, van finalitzar-se les obres de reforma, dotant el monestir de materials i estructures de caire més modern.

50 anys de l’Àncora, un restaurant històric a Port de la Selva

L’any 1967, en Miquel Macau i la seva dona van obrir les portes d’aquest negoci, ubicat al bell mig de Port de la Selva, dins del paratge del Cap de Creus. A la plaça Pol Nadal de Port de la Selva, trobem el restaurant l’Àncora, ben conjuntat amb l’extraordinària bellesa paisatgística que l’envolta. Enguany, l’establiment complirà mig segle d’història, amb l’Èlia, en Joan i les seves filles al capdavant, tot seguint les passes del projecte fundat per en Miquel Macau i la seva esposa l’any 1967.

El Restaurant Portobello de Roses aposta pel producte de primera qualitat

Fa gairebé 3 anys que el Restaurant Portobello va obrir les seves portes en una situació privilegiada a Roses, al número 111 de l'Avinguda de Rhode. Tot i que els inicis no van ser fàcils, els responsables del negoci no van dubtar en mantenir la seva aposta per una cuina casolana i tradicional basada en el producte de primera qualitat.

Tramonti Platja, la cara informal del Tramonti Pep Curiel

La pizza i la pasta tenen un nom propi a Roses, el restaurant Tramonti de Pep Curiel. Situat al número 131 de l'Avinguda de Rhode, aquest establiment s'ha guanyat una merescuda fama per la qualitat dels seus productes i , sobretot, per les seves pizzes d'autor.

La Joieria Docásaro, un negoci familiar amb 35 anys d'història

La història de la Joieria Docásaro es remunta 35 anys enrere quan, el 1982, Roberto Fernández i la seva dona van obrir un establiment a Empuriabrava. La botiga va funcionar durant molt de temps en el seu emplaçament original, però fa sis anys els responsables del negoci van adquirir la Joieria Mariela, de Roses, i es van establir en el local que aquesta ocupava al número 82 del carrer Trinitat. Un any més tard van tancar la botiga d'Empuriabrava i van centrar tots els seus esforços en la de Roses.

Cuina selecta i productes de qualitat a la Carnisseria Victòria de Roses

Els productes de qualitat i una cuina selecta i variada són dues de les senyes d'identitat de la Carnisseria Victòria, un establiment situat al número 1 de l'Avinguda de Montserrat de Roses que va ser fundat per Miquel Estañol i Victòria Freixenet, pares de l'actual responsable, Rosa Estañol.