Gaudeix de l’encant de Port de la Selva des de l’Hostal La Tina

És d’opinió generalitzada el fet que Port de la Selva compta amb unes platges i unes cales magnífiques, amb una qualitat de les seves aigües reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu és important que aquests paisatges tan genials es combinin sempre amb una gastronomia i un allotjament de qualitat. L’Hostal la Tina compleix amb els requisits.

Can Santos, un restaurant amb 30 anys d’història, dividits en dues etapes

Situada a la Jonquera, és una marisqueria que avui dia tothom ha de conèixer. Can Santos sobrepassarà aquest estiu els 30 anys d’història. El que va començar sent un exitós restaurant típic de cuina catalana, engegat i molt ben comandat pel senyor Santos –d’aquí ve el nom que s’ha conservat al llarg dels anys–, és avui dia una marisqueria que tothom ha de conèixer.

Restaurant l’Àncora, plats de temporada i menús adaptats a cada pressupost

El 1967, aprofitant l’arribada del turisme, en Miquel Macau i la seva esposa obriren el restaurant i actualment continua regentat per la família, amb l’Èlia, en Joan Mª i les seves filles al capdavant. El tracte familiar i acollidor és una prioritat a l’establiment, ben reconeguda per la seva fidel clientela.

Deu de 10, un concepte diferent de saló de bellesa a Roses, celebra el seu primer aniversari

El proper 1 de setembre es complirà un any des que va obrir les seves portes Deu de 10, un concepte diferent de saló de bellesa a Roses. L'empresa està situada al centre de la localitat, al número 10 del carrer Sant Josep, i ofereix als seus clients un espai exclusiu per a la cura de les ungles, així com tractaments específics per a mans i peus.

Seguretat i Control, 30 anys d'experiència al servei dels seus clients

Seguretat i Control és una empresa familiar amb 30 anys d'experiència en el sector que ofereix els seus serveis arreu de Catalunya, principalment a les comarques gironines. Situada al número 38 de l'avinguda Perpinyà de Figueres, es dedica principalment a la instal·lació de sistemes de seguretat i de càmeres o sistemes d'enregistrament.

Restaurant Can Modest: una aposta segura

La seva activitat té més de deu anys d'història i és evident que no tenen gens de ganes d'aturar-se.
Al carrer Bruc número 20 de Figueres trobem el Restaurant Can Modest, consolidat des de fa més de 10 anys i conegut també com a Meson Asador. Obert cada dia durant els mesos d'estiu, el restaurant és ideal per gaudir de la millor cuina tradicional, com la carn a la brasa, el peix fresc i una gran varietat d'embotits i pernils ibèrics.

La Pensió Llançà, un lloc ideal on poder menjar i dormir a l'Alt Empordà

Situat en una ubicació estratègica, just a l'entrada principal de Llançà, al costat de la gasolinera (al número 2 de l'avinguda Europa), la Pensió Llançà és un lloc ideal on poder menjar i dormir si un fa una estada en aquesta localitat o si visita qualsevol altre punt de l'Alt Empordà. Està obert tot l'any i només tanca coincidint amb les festes nadalenques. El negoci el va obrir Sandalio Calvo la primera meitat dels anys 1980, i fa més de 20 anys que s'hi va incorporar el seu fill, José Calvo, que és l'actual màxim responsable de la Pensió Llançà.

Tots els serveis d'un hotel de tres estrelles a l'abast dels clients de l'Hotel Octavia de Cadaqués

L'Hotel Octavia de Cadaqués és un establiment molt modern que va obrir les seves portes fa 14 anys de la mà de Tomàs Carreras, el pare de l'actual màxim responsable, Jordi Carreras, i que està situat a la Riera de Sant Vicenç. La tradició hostalera de la família arrenca a la dècada dels anys 70 amb el lloguer d'apartaments per part dels avis de Jordi Carreras, i des de 1975 la família regentava un petit hostal també a Cadaqués, l'Hostal Cristina.

Agència Sellés: un gran nombre de generacions avalen la seva professionalitat

Professionalitat i tracte familiar i de confiança garantit.
L'Agència Sellés va ser fundada per Narcís Sellés durant els anys 50. Ubicada a la urbanització Bon Relax de Sant Pere Pescador, la Carmen i el seu marit en són actualment els propietaris. Ens comenten que, com a tot arreu, ells també han notat la crisi, tot i que al ser una empresa familiar ho han anat portant bastant bé.