Mobiltac celebra mig segle creixent dins del sector de la metal·lúrgia

Són dels pocs fabricants en estanteries que disposen dels reconeixements dels certificats de qualitat ISO 9001 i de gestió mediambiental ISO 14001.

La botiga Strena't ofereix la marca Double Agent en exclusiva a Roses

La marca de roba Double Agent, adreçada a un públic juvenil, es pot trobar ara en exclusivitat a Roses gràcies a l'aposta que ha fet Strena't, la botiga de moda femenina que s'adreça principalment a les dones que els agrada vestir amb un aire singular, de forma senzilla però amb classe.

Els arrossos, l'especialitat del Restaurant Can Fèlix d'Empuriabrava

L'arròs negre amb bacallà, la paella mixta i l'arròs amb llamàntol són tres de les especialitats que ofereix el Restaurant Can Fèlix, d'Empuriabrava.

Hotel Duran, un referent històric al centre de Figueres

Gastronomia mediterrània i serveis de qualitat des de 1855.
A la part alta de la Rambla de Figueres, és a dir, just al Rovell de l’Ou de la capital altempordanesa, trobem l’Hotel Duran. Ubicació ideal, per tant, per a totes aquelles persones que volen deixar-se cuidar o bé gaudir del comerç i fer turisme per conèixer els llocs em- blemàtics de la ciutat.

Joan Carles Álvarez 'a la Fornal fem una cuina tradicional però amb tocs innovadors'

Joan Carles Álvarez, cap de cuina del restaurant hotel La Fornal de Terrades: 'A la Fornal fem una cuina tradicional però amb tocs innovadors'.

Gaudeix de l’encant de Port de la Selva des de l’Hostal La Tina

És d’opinió generalitzada el fet que Port de la Selva compta amb unes platges i unes cales magnífiques, amb una qualitat de les seves aigües reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu és important que aquests paisatges tan genials es combinin sempre amb una gastronomia i un allotjament de qualitat. L’Hostal la Tina compleix amb els requisits.

Can Santos, un restaurant amb 30 anys d’història, dividits en dues etapes

Situada a la Jonquera, és una marisqueria que avui dia tothom ha de conèixer. Can Santos sobrepassarà aquest estiu els 30 anys d’història. El que va començar sent un exitós restaurant típic de cuina catalana, engegat i molt ben comandat pel senyor Santos –d’aquí ve el nom que s’ha conservat al llarg dels anys–, és avui dia una marisqueria que tothom ha de conèixer.

Restaurant l’Àncora, plats de temporada i menús adaptats a cada pressupost

El 1967, aprofitant l’arribada del turisme, en Miquel Macau i la seva esposa obriren el restaurant i actualment continua regentat per la família, amb l’Èlia, en Joan Mª i les seves filles al capdavant. El tracte familiar i acollidor és una prioritat a l’establiment, ben reconeguda per la seva fidel clientela.

Deu de 10, un concepte diferent de saló de bellesa a Roses, celebra el seu primer aniversari

El proper 1 de setembre es complirà un any des que va obrir les seves portes Deu de 10, un concepte diferent de saló de bellesa a Roses. L'empresa està situada al centre de la localitat, al número 10 del carrer Sant Josep, i ofereix als seus clients un espai exclusiu per a la cura de les ungles, així com tractaments específics per a mans i peus.