Els càmpings gironins i Vies Verdes posen en marxa rutes audioguiades per als campistes

L’Associació de Càmpings de Girona, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i l’empresa MyGuidoo han impulsat rutes audioguiades, a peu o en bicicleta, per als clients dels càmpings de les comarques gironines. Es tracta d’una prova pilot que, de moment, s’ha posat en marxa aquest estiu a la via verda que va de Palamós a Platja d’Aro i a la que transcorre de Santa Cristina fins a sant Feliu de Guíxols. Myguidoo, empresa que es dedica a crear software per a tercers especialitzada en el sector turístic, fa servir la tecnologia APP per poder oferir una millor experiència als usuaris.

En aquest cas és una eina personalitzada per a cada càmping amb informació rellevant del mateix i amb imatges i descripcions del territori que, a més, es pot fer servir sense necessitat de roaming ni WIFI.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de l’Associació de posar en marxa experiències innovadores per als seus clients que ajudin a diferenciar el sector. No és la primera col·laboració que l’Associació du a terme amb el Consorci de les Vies Verdes de Girona. L’any passat les dues entitats van firmar un acord pioner per convertir la demarcació de Girona en una gran destinació de cicloturisme. El conveni va segellar la gran aposta dels càmpings gironins pel cicloturisme, una afició que cada vegada té més seguidors, sobretot entre els europeus, i no només entre els joves i les famílies sinó també entre les persones de més de 50 anys. Segons han constatat les dues entitats, els càmpings representen la primera demanda d’allotjament entre els cicloturistes holandesos, belgues i alemanys i amb l’acord es vol incrementar aquest tipus de turistes en el sector del càmping a les comarques gironines.

Els càmpings gironins estan fent una gran aposta per l’especialització i també s’estan potenciant altres especialitzacions per atraure públic divers que busqui una oferta de gran qualitat en contacte amb la natura.

L’Associació de càmpings de les comarques de Girona és la més antiga d’Espanya, compta amb 77 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix unes 120.000 places d’allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar